Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ART! (paasvakantie)

6 april om 11:00 - 11 april om 16:00

€ 95 – € 140

Word een animator in de speelse kunsteducatie!

Je hebt een basiscursus animator gevolgd bij Koning Kevin of een andere organisatie? Check! Maar je wil nog meer weten over hoe je op een leuke en speelse manier creatieve of artistieke activiteiten kan doen met kinderen en jongeren? Dubbel check! 

Volg dan gewoon onze cursus ART! en word een artistieke animator.

Een week lang leven we ons creatief uit. We verkennen verschillende kunsteducatieve domeinen (drama, beeld, beweging, muziek en nieuwe media) en we verdiepen ons in de nodige technieken en methodes. Hoe kan je zelf activiteiten in de speelse kunsteducatie bedenken en vormgeven? Wat is een juiste houding als je ze nadien begeleidt? Met de hulp van onze professionele instructeurs ga je heel concreet aan de slag en verkent en ervaart situaties die je als begeleider nog sterker zullen maken.

ART! is de ideale cursus voor beginnende animatoren die zelf een artistieke of creatieve passie hebben of graag op en creatieve manier met kinderen of jongeren aan de slag gaan. Volg zeker ons Facebookevent! Je moet je stage als animator nog niet hebben afgerond om deel te nemen aan deze cursus.

Naast ART! kan je ook de cursus PLAY! volgen. Hier werk je vooral rond spelen maken en begeleiden en word je een spelanimator. ART! en PLAY! kan je los van elkaar volgen, maar uiteraard doe je dubbel zoveel kennis en ervaring op als je ze allebei volgt. Bekijk hier hoe het ideale cursustraject bij Koning Kevin eruit ziet.

Gegevens

Begin:
6 april om 11:00
Einde:
11 april om 16:00
Kosten:
€ 95 – € 140
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Inschrijven

Locatie

Waasmunster – Heidepark
Ommegangsdreef 63
Waasmunster, 9250
+ Google Maps
Website:
http://heidepark.be/

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Inhoud
Speelse Kunsteducatie, Begeleiderhouding
Met attest?
Nee
Maximum deelnemers
15