Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WACHTLIJST: Barak Bricolé

18 augustus om 14:00 - 24 augustus om 14:00

€271 – €312

Evenement Navigatie

 

Kijk, de zwaluw maakt zijn nest in de bomen. Hij heeft geen handleiding of plan, maar maakt er iets mooi van. Dat kunnen wij ook! Een week lang gaan we als bouwmeesters aan de slag in het bos. We bedenken, ontwerpen en bouwen de gekste constructies. Inspiratie halen we bij de zwaluw of andere dieren in de natuur! Kunnen wij ons eigen bouwwerk maken? Hoe moet dat er dan uitzien? Met hout, touw, leem of stenen bouwen we er op los. Daarnaast spelen en genieten we van de natuur. Wedden dat iedereen straks jaloers is op onze barak?

 

Tijdens ‘Barak Bricolé’ draait alles rond bouwen en het al klauterend verkennen van de natuur. De deelnemers mogen zelf nadenken over een nest of ander bouwwerk en experimenteren met bouwmaterialen zoals hout, touw, enzovoort. Onze begeleiders prikkelen de verbeelding van de deelnemers door, naast bouwactiviteiten, verschillende activiteiten in het thema te voorzien.

 Deze vakantie vindt plaats in het gele kasteel op hetzelfde moment als ‘Alsjewiewas’. De activiteiten van beide vakanties zijn verschillend, maar er wordt wel samen gegeten en de slaapruimtes worden gedeeld.

Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

Gegevens

Begin:
18 augustus om 14:00
Einde:
24 augustus om 14:00
Kosten:
€271 – €312
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Kasteel Heiberg, Leuven
Kapellekensweg 2
Kessel-Lo, Vlaams-Brabant 3010
+ Google Maps
Telefoon:
016 350 550
Website:
www.koningkevin.be/verblijfscentrum

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012
Soort Vakantie
Bricolagevakantie
Maximum deelnemers
18 (deelnemers worden opgedeeld in kleinere groepen voor activiteiten)
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten
Formule
Doorlopende vakantie