Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Basiscursus animator (herfstvakantie)

27 oktober om 11:00 - 1 november om 16:00

€195 – €235

Word animator in het jeugdwerk

Kopje onder in de wereld van een animator!  Je ontdekt wat voor spelen er bestaan en hoe je spelen vernieuwend maakt.  Je krijgt een flinke brok creatieve activiteiten voor de kiezen – dansen, theater, muziek en beeldende kunst.  Je leert hoe je op een speelse maar verantwoordelijke manier omgaat met kinderen en jongeren. Een intensieve week vol vrolijke activiteiten. Niet te veel theorie, maar handen uit de mouwen en spelen!

 

WAT

Een intensieve zesdaagse opleiding waarbij je al doende leert. Geen broeken aan banken slijten maar handen uit de mouwen en spelen. Je krijgt een pak ervaring mee over hoe je met kinderen omgaat, speelt, danst, muziek maakt, toneel doet, beeldend aan de slag gaat en hoe je kleine conflicten oplost.

 

VOOR WIE

Je kan de basiscursus volgen vanaf de dag dat je 15 jaar wordt.

 

ANIMATORATTEST

Als je na je basiscursus 50 uur stage loopt als animator en deelneemt aan een terugkomdag krijg je, na positieve evaluatie, je attest ‘Animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door de Vlaamse overheid.

Je stage loop je in je jeugdbeweging, op een plaatselijk speelplein, bij Koning Kevin of elders. Hoe het traject verloopt, lees je hier.

Volg ons Facebookevent hier!

Gegevens

Begin:
27 oktober om 11:00
Einde:
1 november om 16:00
Kosten:
€195 – €235
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Inschrijven

Locatie

De Hagaard – Overijse
Hagaard 45
Overijse, 3090
+ Google Maps

Overige informatie

Inhoud
Speelse Kunsteducatie, Spel, Begeleiderhouding
Met attest?
Ja
Periode
Herfstvakantie
Maximum deelnemers
46