Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Basiscursus animator (paasvakantie, week 1)

5 april om 11:00 - 10 april om 16:00

€ 200 – € 240

Word animator in het jeugdwerk

Kopje onder in de wereld van een animator! Je ontdekt wat voor spelen er bestaan en hoe je spelen vernieuwend maakt. Je krijgt een flinke brok creatieve activiteiten voor de kiezen – dansen, theater, muziek en beeldende kunst. Je leert hoe je op een speelse maar verantwoordelijke manier omgaat met kinderen en jongeren. Een intensieve week vol vrolijke activiteiten. Niet te veel theorie, maar handen uit de mouwen en spelen!

WAT
Een intensieve zesdaagse opleiding waarbij je al doende leert. Geen broeken aan banken slijten maar handen uit de mouwen en spelen. Je krijgt een pak ervaring mee over hoe je met kinderen omgaat, speelt, danst, muziek maakt, toneel doet, beeldend aan de slag gaat en hoe je kleine conflicten oplost.

VOOR WIE
Je kan de basiscursus volgen vanaf de dag dat je 15 jaar wordt.

ANIMATORATTEST
Als je na je basiscursus 50 uur stage loopt als animator en deelneemt aan een terugkomdag krijg je, na positieve evaluatie, je attest ‘Animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door de Vlaamse overheid.

Je stage loop je in je jeugdbeweging, op een plaatselijk speelplein, bij Koning Kevin of elders. Hoe het traject verloopt, lees je hier.

 

Volg ook zeker ons Facebookevent!

Gegevens

Begin:
5 april om 11:00
Einde:
10 april om 16:00
Kosten:
€ 200 – € 240
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Inschrijven

Locatie

Dilsen-Stokkem – De Kalei
Lieve Moenssenslaan 1
Dilsen-Stokkem, 3650
+ Google Maps

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Inhoud
Speelse Kunsteducatie, Spel, Begeleiderhouding
Met attest?
Ja
Maximum deelnemers
60