Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Circus Karakorum (°2009 – 2016)

2 augustus om 08:00 - 6 augustus om 17:30

29€/dag

Karel Korum, de directeur van Circus Karakorum, is verdrietig. Zijn circus is saai en lelijk, waardoor er niemand meer komt kijken. Gelukkig willen wij hem uit de nood helpen! We worden echte circusartiesten, maken een mooie circustent en helpen alles te organiseren. Wie weet word jij wel een grappige clown? Tussendoor spelen we zotte spellen en ravotten we in het bos. Op het einde van de week komt iedereen kijken naar ons eigen Circus Karakorum!

Circus Karakorum is een externaatsvakantie waarbij we extra begeleiding voorzien voor kinderen met een hogere zorgnood. Maar uiteraard zijn alle kinderen, ook zonder zorgnood, welkom. Iedereen kan zo mee de trucs leren van Circus Karakorum! Samen of alleen werken we enerzijds aan onze eigen circuskunsten. Anderzijds worden er ook dagelijks verschillende spelmomenten voorzien. Indien er nood zou zijn aan een rustig moment, kan dit altijd in de snoezelruimte van het circus. Indien u met enkele vragen of bezorgdheden zou zitten, bekijken wij vooraf graag samen met u de haalbaarheid van deze vakantie voor uw kind.
Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

Voor deze vakantie is het mogelijk om per dag in te schrijven. Je kiest dus zelf welke dagen je naar Circus Karakorum komt.

’s Ochtends kunnen kinderen toekomen tussen 8 en 9u. ’s Avonds kunnen kinderen opgehaald worden tussen 16 en 17u30.

Gegevens

Begin:
2 augustus om 08:00
Einde:
6 augustus om 17:30
Kosten:
29€/dag
Evenement Categorie:
Inschrijven

Overige informatie

Overnachting?
Nee
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016
Soort Vakantie
Themavakantie, Voor kinderen met een hogere zorgnood
Maximum deelnemers
28
Adres vakantielocatie
Kapellekensweg 2, 3010 Kessel-Lo
Formule
Kies welke dagen je komt
Nog vrije plaatsen?
Ja
Locatie
Kessel-Lo - Heiberg