Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De 4-Ezelskoningen (°2008-2014)

20 juli om 09:00 - 24 juli om 16:00

€125 – €175

Heel, heel, heel en dan nog veel langer geleden was er een land met vier koningen. Vier koningen voor één land, is dat niet wat veel? Waarschijnlijk, want deze vier koningen hadden alleen maar ruzie. Op een dag waren de inwoners van het land het beu. Ze vroegen de heks van het dorp om de vier koningen om te toveren in  …. ezels! Tot op de dag van vandaag is de spreuk nog altijd niet verboken. Samen reizen we terug in de tijd. Ezelstal Demerhof is ons Middeleeuws dorp. In de fantasiewereld van de boeren, ridders en edellieden gaan we op zoek naar aanwijzingen om de spreuk van de ezelskoningen op te heffen. We gaan wandelen met de ezels, op zoek naar sporen. We vertoeven samen met de ezels in de stallen. We spelen en gaan creatief aan de slag. Lukt het om terug vrede in het land te brengen en de koningen te redden?

In de nabijheid van echte ezels met elk hun persoonlijk karakter gaan de kinderen spelen & beleven. De ezels zijn de hoofdpersonages in een week vol geheimen, verhalen en onderzoeken. Samen met de kinderen bouwen we tijdens deze week het verhaal op van de vier ezelskoningen. We focussen op inleving, beleving en spelplezier. De kinderen gaan ook aan de slag met de ezels. We bouwen een vertrouwensband op, vertoeven in de stallen, gaan met hen wandelen en op onderzoek. Dit onder de juiste begeleiding van onze animatoren in samenwerking met de vrijwilligers van Ezelstal Demerhof. Wanneer de ezels eventjes rusten, dan spelen we er vrolijk op los in de wei of in de tuin!


’s Ochtends kunnen kinderen toekomen tussen 8 en 9u. ’s Avonds kunnen kinderen opgehaald worden tussen 16 en 17u30. 

De ezelstal is vlot bereikbaar met de wagen, vlakbij afrit Aarschot van autostrade E314 en ligt op wandelafstand van het station van Aarschot.

Gegevens

Begin:
20 juli om 09:00
Einde:
24 juli om 16:00
Kosten:
€125 – €175
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Aarschot – Ezelstal Demerhof
Steenweg op Sint-Joris-Winge 29
Aarschot, Vlaams-Brabant 3200 België

Overige informatie

Overnachting?
Nee
Periode
Zomervakantie
Soort Vakantie
Spelvakantie, Kindervakantie (6-9 jaar), Kindervakantie (9-12 jaar), Kindervakanties (3-12)
Maximum deelnemers
18
Inbegrepen in prijs
Deelname aan activiteiten
Formule
Doorlopende vakantie
Nog vrije plaatsen?
Wachtlijst