Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Ambachtsgilde

22 juli om 09:30 - 26 juli om 17:00

€39

Maak jij zelf graag dingen? Vind je het leuk om daarbij de handen uit de mouwen te steken? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan ‘De Ambachtsgilde’. Een week lang ben je welkom in ons gerdorp waar we een creatief openlucht atelier organiseren. Kom sleutelen aan je eigen creaties en laat je daarbij inspireren door onze begeleiders die zelf enkele ambachtelijke vaardigheden tonen en je helpen met jouw idee.

 

‘De Ambachtsgilde’ is een echte doe-vakantie. Deelnemers zijn welkom om te werken aan hun eigen projecten. Wij toveren het gerdorp om tot een open atelier waar deelnemers alles bij de hand hebben om aan de slag te gaan. Onze begeleiders volgen vooraf een traject waarbij ze enkele ambachtelijke technieken leren kennen en inspiratie opdoen.  Deze kennis en vaardigheden zetten ze om in gepaste activiteiten op kindermaat. Daarnaast helpen ze of geven ze advies tijdens het bricoleren zelf. Kinderen hebben geen voorkennis nodig om deel te nemen aan deze vakantie, maar ze mogen wel met een specifiek idee naar de vakantie komen. Kinderen die dat nog niet hebben, worden doorheen de vakantie extra geprikkeld om ideeën op te doen.

Vooraf kan je aangeven welke dagen jouw kind naar ‘De Ambachtsgilde’ komt. Dagen overslaan is geen probleem, onze begeleiders zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Ouders die dat wensen, kunnen ’s ochtends doorgeven of ze ‘s avonds, vanaf 17.30 u., mee-eten met de groep.

’s Ochtends kan je toekomen tussen 08.30 en 09.30 u. en ‘s avonds kunnen kinderen opgehaald worden tussen 17 en 17.30 u.

Vermelde prijs geldt per dag.

Gegevens

Begin:
22 juli om 09:30
Einde:
26 juli om 17:00
Kosten:
€39
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Gerdorp, Haasrode
Bergenstraat
Haasrode, Vlaams-Brabant 3053
+ Google Maps

Overige informatie

Overnachting?
Nee
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012
Soort Vakantie
Speels creatieve vakantie, Bricolagevakantie
Maximum deelnemers
24
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Deelname aan activiteiten
Formule
Mee-eten (ouders)