Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Trottologen (°2008-2010)

12 juli om 18:00

€280 – €330

Vanwege de maatregelen die we deze zomer nemen tegen het coronavirus zal deze vakantie er licht anders uitzien dan initieel bedoelt. De informatie hieronder is aangepast en geeft weer hoe de vakantie effectief zal doorgaan.

Onderzoekers, geheimengravers & archeologen aller landen: verenigt u! Met een vergrootglas, codeboek en een goede speurneus gaan we op avontuur. We gaan op zoek naar verborgen culturen. Via sporen en raadsels graven we verloren steden en dorpen op. Misschien ontdekken we wel een nooit eerder gevonden volk of een nooit eerder gezien wezen. We ontcijferen de verhalen die erbij horen en schrijven zo nieuwe geschiedenis!

Tijdens ‘De Trottologen’ zoeken we samen het avontuur op. We verblijven op een afgelegen domein aan de rand van een groot bos en speelweide. Deze vakantie is een perfecte eerste kennismaking met een speurtocht of queestevakantie. 

De deelnemers kunnen gebracht worden tussen 17u30 en 18u30 en na de vakantie opgehaald worden tussen 9u30 en 10u30. Voor meer informatie rond het brengen en ophalen van de kinderen verwijzen we graag naar de praktische brief die je voor de vakantie ontvangt.

 

Gegevens

Datum:
12 juli
Tijd:
18:00
Kosten:
€280 – €330
Evenement Categorie:
Inschrijven

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Soort Vakantie
Rondtrek vakantie, Ontdekvakantie, Binnenlandvakantie, Kindervakantie (9-12 jaar), Kindervakanties (3-12)
Maximum deelnemers
18
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten
Formule
Doorlopende vakantie
Nog vrije plaatsen?
Ja
Locatie
Domein Roosendael (Rozendael z.n., 2860 Sint-Katelijne-Waver)