Laden Evenementen

« Alle Evenementen

En route! (°2002-2004)

24 augustus om 14:00 - 30 augustus om 10:00

€280 – €330

Vanwege de maatregelen die we deze zomer nemen tegen het coronavirus zal deze vakantie er licht anders uitzien dan initieel bedoelt. De informatie hieronder is aangepast en geeft weer hoe de vakantie effectief zal doorgaan.

We trekken ons terug in een landhuis aan de rand van Roeselare en gaan op zoek naar eigenwijze, verborgen, theatrale, …, of mysterieuze plekken. Ons doel? verhalen en gebeurtenissen capteren in beeld. We laten ons inspireren door bijzondere plaatsen en zetten onze eigen interpretatie en inspiratie om in beeld. Misschien dat een verlaten pand uitnodigt om met graffiti aan de slag te gaan (uiteraard spuiten we niet waar het niet mag). Een mooi natuurgebied laat je grijpen naar je camera. Een standbeeld op een plein nodigt uit om papier en houtskool erbij te nemen. Laat je inspireren door verschillende sferen, ontspannende activiteiten en bijzondere plaatsen.

‘En route!’ is een beeldende vakantie. Onze begeleiders leveren de deelnemers heel wat inspiratie waarmee ze aan de slag kunnen. We organiseren zelf enkele activiteiten om in de juiste sfeer te komen, maar nodigen de deelnemers ook uit om zelf op hun eigen manier creatief aan de slag te gaan. Zo creëren ze zelf hun eigen werken vertrekkende van de ervaringen die ze opdoen. 

 

Gegevens

Begin:
24 augustus om 14:00
Einde:
30 augustus om 10:00
Kosten:
€280 – €330
Evenement Categorie:
Inschrijven

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2002, 2003, 2004
Soort Vakantie
Rondtrek vakantie, Beeldvakantie, Binnenlandvakantie, Jongeren (12 en ouder)
Maximum deelnemers
18
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten, Fototoestellen e.d.
Formule
Doorlopende vakantie
Nog vrije plaatsen?
Ja
Locatie
Residentie Honzebroek (Honzebroekstraat 29, 8800 Roeselare)