Laden Evenementen

« Alle Evenementen

#Ezeltjevlogje (°2008-2014)

3 augustus om 09:00 - 7 augustus om 16:00

€125 – €175

Hoe zou de wereld er uitzien door de ogen van een ezel? Zou een ezel graag dansen? Spelletjes spelen? Eet een ezel graag chips? We stappen in de verbeeldingswereld van dit eigenzinnige dier en zorgen ervoor dat de wereld de ezel beter leert kennen. Gewapend met een camera nemen we onze eigen verhalen op in een vlog. Elke dag is een nieuw avontuur. Wat we doen en meemaken met de ezels houden we bij in ons videodagboek. We vloggen erop los zodat ook onze vriendjes en familie mee kunnen volgen wat we allemaal beleven. #Ezeltjevlogje!

 

We duiken deze week samen met de kinderen in twee creatieve domeinen. Je kiest op voorhand welk domein je voorkeur geniet. Ofwel kies je voor de modewereld ofwel voor de vlogwereld. In de nabijheid van veertien ezels met elk hun persoonlijk karakter gaan we creatief aan de slag. Onze begeleiders zorgen voor inspiratie en prikkels om samen, midden tussen de ezels, deze domeinen te verkennen. De kinderen mogen in alle vrijheid experimenteren en gaan met hun handen aan de slag. Onder begeleiding van de vrijwilligers van Ezelstal Demerhof leren we ook een vertrouwensband opbouwen met de dieren. We vertoeven in de stallen en gaan met de dieren wandelen of we trekken op onderzoek. Ook wanneer de ezels eventjes rusten, blijven we in de weer met stoffen of camera’s. Onze begeleiders zorgen voor speelse en creatieve activiteiten. De vakantie Modestal vindt tegelijkertijd plaats met de vakantie #Ezeltjevlogje. De activiteiten zijn verschillend, maar er wordt wel samen gegeten en in vrije momenten kan er ook samen gespeeld worden. 


’s Ochtends kunnen kinderen toekomen tussen 8 en 9u. ’s Avonds kunnen kinderen opgehaald worden tussen 16 en 17u30. 

De ezelstal is vlot bereikbaar met de wagen, vlakbij afrit Aarschot van autostrade E314 en ligt op wandelafstand van het station van Aarschot.

Gegevens

Begin:
3 augustus om 09:00
Einde:
7 augustus om 16:00
Kosten:
€125 – €175
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Aarschot – Ezelstal Demerhof
Steenweg op Sint-Joris-Winge 29
Aarschot, Vlaams-Brabant 3200 België

Overige informatie

Overnachting?
Nee
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Soort Vakantie
Speels creatieve vakantie, Kindervakantie (6-9 jaar), Kindervakantie (9-12 jaar), Kindervakanties (3-12)
Maximum deelnemers
18 (waarvan 9 plaatsen voor #ezeltjevlogje)
Inbegrepen in prijs
Deelname aan activiteiten
Formule
Doorlopende vakantie
Nog vrije plaatsen?
Wachtlijst