Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Het mysterie van Karakorum

28 juli om 15:00 - 3 augustus om 15:00

€146 – €332

 

Hoorde jij al eens van ‘Karakorum’? In de middeleeuwen, tijdens de 13de eeuw, was dat de hoofdstad van het Mongoolse rijk. Nu, honderden jaren later, is er iets bizar aan de hand in Karakorum. De bewoners gedragen zich een beetje vreemd sinds de engel van de zilveren boom is verdwenen. Wie kan die onbegrijpelijke tekens ontcijferen die plots op de muren verschijnen? Van waar komen al die gekke voorwerpen die we in het gras vinden? Spring snel mee in het vliegtuig om samen met ons het Karakorum-mysterie te ontraadselen!

 

‘Het mysterie van Karakorum’ is een queestevakantie voor kinderen. Omdat deze vakantie doorgaat in onze authentieke gers, wat typische Mongoolse nomadententen zijn, komt het thema ‘Karakorum’ extra tot zijn recht. Op die manier dompelen we de kinderen onder in een unieke en levensechte sfeer. Deze vakantie is ideaal voor kinderen die graag mysteries oplossen of helemaal opgaan in een verhaal dat zich afspeelt in een mooi aangekleed decor. Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

Op deze vakantie werd de minimumprijs al met 50% verlaagd! Er is daardoor geen extra korting van toepassing op de prijs die je kiest.

Gegevens

Begin:
28 juli om 15:00
Einde:
3 augustus om 15:00
Kosten:
€146 – €332
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Gerdorp, Haasrode
Bergenstraat
Haasrode, Vlaams-Brabant 3053
+ Google Maps

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012
Soort Vakantie
Queestevakantie
Maximum deelnemers
24 (deelnemers worden opgedeeld in kleinere groepen voor activiteiten)
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten
Formule
Doorlopende vakantie