Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het veld van vertier (°2013-2014)

18 augustus om 15:00 - 24 augustus om 15:00

€198 – €239

 

Een week lang leven en spelen we in en rond onze gers. Gers zijn bijzondere tenten, gemaakt zoals de oude Mongolen dat eeuwen geleden ook al deden. Ze staan in het midden van een uitgestrekt grasveld en zijn omringd door bossen. We ravotten, tuimelen, dansen en zingen erop los. Elke dag maken we ons speelveld leuker met knotsgekke herinneringen en schatten die we vinden in de natuur!

 

In ‘Het veld van vertier’ staat buiten spelen en de natuur ontdekken centraal. De begeleiders bereiden heel wat activiteiten voor, maar de deelnemers krijgen ook zelf de ruimte om het uiteindelijke programma mee te bepalen. Dankzij de keuzeformule kunnen de kinderen iedere ochtend kiezen of ze blijven overnachten en veilig testen hoe het is om eens een nacht in een ger te slapen. Wie niet blijft slapen, kan opgehaald worden tussen 17 en 17.30 u. en de volgende ochtend teruggebracht tussen 9 en 9.30 u. Onze begeleiders hebben daarnaast extra aandacht voor de kleinsten die de eerste nachtjes van huis zijn.

Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

Gegevens

Begin:
18 augustus om 15:00
Einde:
24 augustus om 15:00
Kosten:
€198 – €239
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Gerdorp, Haasrode
Bergenstraat
Haasrode, Vlaams-Brabant 3053
+ Google Maps

Overige informatie

Overnachting?
Ja, Kies of je blijft slapen
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2013, 2014
Soort Vakantie
Spelvakantie
Maximum deelnemers
12 (per leeftijdsgroep)
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten
Formule
Doorlopende vakantie