Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ich bin ein Berliner (°2004-2006)

16 augustus om 09:00 - 23 augustus om 19:00

€650 – €699

Tijdens “Ich bin ein Berliner” duiken we onder in de Berlijnse cultuur. Zo komen we terecht in een week vol grote en minder grote spelen, te midden van het bruisende gebeuren van deze wereldstad.
In de metro van Kreuzberg naar Neukoln of Friedrichshein, op het verlaten vliegveld van Tempelhof of in Teufelsberg: een oud afluisterstation van de Amerikanen. Geen plaats is ons te gek!
Zo komen we terecht in de retro Zeitgeist, met af en toe een uitstapje naar het Oost- en West-Berlijn van voor de val van de muur.
We racen langs Checkpoint Charlie en strijden voor ware democratie, terwijl we nietsvermoedende Duitsers doen geloven dat we écht van zuurkool met worst houden.
Oh ja, bijna vergeten: het codewoord is ‘Schmetterling’!

 

Tijdens ‘Ich Bin Ein Berliner’ reizen we in groep met de trein naar Berlijn. We slapen hier elke nacht op dezelfde locatie. Door middel van verschillende spelen gaan we met de groep op ontdekking in de stad. Om tijdig tickets te kunnen bestellen, vragen we om je plekje te boeken ten laatste op 30 juni. Ons vertrek- en aankomstpunt is het station van Leuven. 

Gegevens

Begin:
16 augustus om 09:00
Einde:
23 augustus om 19:00
Kosten:
€650 – €699
Evenement Categorie:
Inschrijven

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2004, 2005, 2006
Soort Vakantie
Ontdekvakantie, Buitenlandvakantie
Maximum deelnemers
24
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten, Vervoer naar en terug, Vervoer tijdens vakantie
Formule
Doorlopende vakantie