Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ich bin ein Düsseldorfer (°2004-2006)

16 augustus om 09:00 - 23 augustus om 19:00

€450 – €499

Deze vakantie is nieuw in ons aanbod en wordt georganiseerd als alternatief voor de vakantie ‘Ich bin ein Berliner’, die deze zomer niet kon plaatsvinden vanwege de maatregelen die we nemen omtrent het coronavirus.

Tijdens “Ich bin ein Düsseldorfer” duiken we onder in de Duitse cultuur. We gaan een week vol grote en minder grote spelen tegemoet, te midden van het bruisende gebeuren van deze stad. In de metro van Kreuzberg naar Neukoln of Friedrichshein, op het ruïnes van de Kaiserpfalz of op top van de Mannesmannwolkenkrabber. Geen plaats is ons te gek. Zo komen we terecht in de retro Zeitgeist, met af en toe een uitstapje naar het Düsseldorf van voor de val van de muur. We racen tussen de bezienswaardigheden in de Altstadt door en strijden voor ware democratie, terwijl we nietsvermoedende Duitsers doen geloven dat we écht van zuurkool met worst houden.  Oh ja, bijna vergeten: het codewoord is ‘Schmetterling’! 

Tijdens ‘Ich Bin Ein Düsseldorfer’ reizen we in groep met de trein naar Düsseldorf. We slapen hier de hele week op dezelfde locatie. Door middel van verschillende spelen gaan we met de groep op ontdekking in de stad. Ons vertrek- en aankomstpunt is het station van Leuven.

Gegevens

Begin:
16 augustus om 09:00
Einde:
23 augustus om 19:00
Kosten:
€450 – €499
Evenement Categorie:
Inschrijven

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2004, 2005, 2006
Soort Vakantie
Ontdekvakantie, Buitenlandvakantie, Jongeren (12 en ouder)
Maximum deelnemers
12
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten, Vervoer naar en terug, Vervoer tijdens vakantie
Formule
Doorlopende vakantie
Nog vrije plaatsen?
Ja
Locatie
Düsseldorf (vertrekkende met de trein vanuit Leuven)