Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

In ’t wilde weg

14 juli om 15:00 - 20 juli om 15:00

€291 – €332

 

Kom mee op avontuur! Wij gaan niet zomaar kamperen in de natuur, wij gaan op survival. Onze begeleiders leren jou hoe je kan overleven in het bos. We maken ons eigen kompas, onderzoeken sporen, bouwen kampen, gaan samen op zoek naar voedsel, maken vuur en koken een lekkere maaltijd. Daarnaast spelen we erop los tussen de bomen en genieten we samen van de natuur. Kom je mee? Dan word ook jij een echte overlever in elke wildernis!

 

De vakantie ‘In ‘t wilde weg’ laat kinderen op een veilige manier proeven van avontuur in het bos. Spelenderwijs krijgen ze voeling met de natuur en leren ze enkele survivaltechnieken. Daarnaast kamperen ze in de gezellige sfeer van onze gers.

Voor de invulling van deze vakantie deden de begeleiders van Koning Kevin het internationaal uitwisselingsproject The Roots, opgezet in Ruse, Bulgarije.  Daar leerden ze survivaltechnieken met een focus op natuurbeleving. Die kennis en vaardigheden vertalen ze voor ‘In ‘t wilde weg’ naar gepaste activiteiten en spelen op niveau van de kinderen. Kinderen hebben geen voorkennis van kamperen nodig om deel te nemen.

Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

Gegevens

Begin:
14 juli om 15:00
Einde:
20 juli om 15:00
Kosten:
€291 – €332
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Gerdorp, Haasrode
Bergenstraat
Haasrode, Vlaams-Brabant 3053
+ Google Maps

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012
Soort Vakantie
Avontuurvakantie
Maximum deelnemers
24 (deelnemers worden opgedeeld in kleinere groepen voor activiteiten)
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten
Formule
Doorlopende vakantie