Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NIEUW: Kinder-kook-kasteel

12 augustus om 08:30 - 16 augustus om 17:00

€84 – €105

 

Eten, eten, eten, zoveel lekker eten! Eet jij ook zo graag? Heb jij ook nog zoveel nieuwe dingen te proeven? Heb jij zin om een week de handen uit de mouwen te steken in de keuken? Ons kasteel mag een hele week borrelen, pruttelen en sudderen door jouw kookkunsten! Een week lang mogen kleuters en kinderen samen met onze begeleiders aan de slag in de keuken. Lekkere, gezonde of gekke gerechten? We mixen, shaken & kruiden erop los. Alles wat we klaarmaken, eten we daarna gezellig samen op. Mmmm, ruik jij die heerlijke geur ook? Komen eten!!

Tijdens deze week kunnen nu ook de allerkleinsten aansluiten om te experimenteren in de keuken. Samen met onze begeleiders maken ze echte maaltijden of tussendoortjes klaar. Op andere momenten voorzien onze begeleiders spelen of speels creatieve activiteiten in de fantasiewereld van keukens & chefkoks. Deze vakantie is geen kookworkshop maar een open atelier waar deelnemers mogen proeven van koken en lekker experimenteren met geuren, kruiden, smaken en ingrediënten. En ook vooral; lekker spelen! 

 Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

Deze vakantie loopt gelijk met onze internaat-vakantie ‘Kookeneeteke‘ voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Op deze vakantie kunnen de kinderen (in tegenstelling tot op kinder-kook-kasteel) blijven overnachten.

Gegevens

Begin:
12 augustus om 08:30
Einde:
16 augustus om 17:00
Kosten:
€84 – €105
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Kasteel Heiberg, Leuven
Kapellekensweg 2
Kessel-Lo, Vlaams-Brabant 3010
+ Google Maps
Telefoon:
016 350 550
Website:
www.koningkevin.be/verblijfscentrum

Overige informatie

Overnachting?
Nee
Inhoud
Speelse Kunsteducatie, Spel
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Soort Vakantie
Kookvakantie
Maximum deelnemers
18