Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kookeneeteke

11 augustus om 14:00 - 17 augustus om 14:00

€271 – €312

 

Hou jij ook zo van lekker eten? En ècht koken, heb je dat al eens gedaan? Deze week gaan we samen aan de slag in de keuken. Een week lang helpen onze begeleiders jou om de lekkerste, gezondste of net gekste maaltijden en snacks te bedenken en te bereiden. Niets is te gek! Alles wat we klaarmaken, eten we daarna ook samen op. Weet jij al wat de pot schaft?

 

Het recept van ‘Kookeneeteke’ is een mix van ingrediënten. Soms maken de deelnemers echt een maaltijd of tussendoortje klaar. Op andere momenten voorzien onze begeleiders spelen of speels creatieve activiteiten in een fantasiewereld van keukens en koks. Deze vakantie is geen kookworkshop maar een open atelier waar deelnemers mogen proeven van koken en lekker kunnen experimenteren en spelen. Bij de inschrijving voor deze vakantie ontvangen de deelnemers een link waarmee ze hun favoriete gerecht kunnen doorgeven aan onze begeleiders en koks. Zij bekijken of ze deze kunnen betrekken bij een activiteit of spel. Je moet geen ervaring hebben in de keuken om deel te nemen aan deze vakantie.

Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

Gegevens

Begin:
11 augustus om 14:00
Einde:
17 augustus om 14:00
Kosten:
€271 – €312
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Kasteel Heiberg, Leuven
Kapellekensweg 2
Kessel-Lo, Vlaams-Brabant 3010
+ Google Maps
Telefoon:
016 350 550
Website:
www.koningkevin.be/verblijfscentrum

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012
Soort Vakantie
Speels creatieve vakantie, Kookvakantie
Maximum deelnemers
36 (deelnemers worden opgedeeld in kleinere groepen voor activiteiten)
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten
Formule
Doorlopende vakantie