Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lonely Planet (°2004-2005)

27 juli om 09:00 - 4 augustus om 19:00

€650 – €699

We trekken met de trein door Europa en ontdekken de gezelligste, spannendste of meest magische plaatsen. We komen op plaatsen waar de reisgidsen je niet over vertellen. De stad bepaalt het ritme van onze activiteiten: smokkelwaar verkopen in Berlijn, zingen op de trappen van de Weense opera, een maffiaspel in de straten van Napels, … Alles kan, maar wie weet waar de trein ons morgen brengt?

 

Tijdens ‘Lonely Planet’ slapen we bijna iedere avond op een andere locatie (met matje en slaapzak, in een oud gebouw, een tent, … ), ergens waar je nog nooit sliep!

We vertrekken vanuit het station Brussel-Zuid en reizen met de trein of bus door Europa. We verplaatsen ons bijna dagelijks van locatie, maar hebben zeker voldoende tijd voor activiteiten. Bij een trekvakantie ligt de focus op samen in groep onderweg zijn. We slapen elke nacht op een andere locatie. Soms avontuurlijk in tenten en op matjes, soms ook lekker comfortabel in een warm bed. De locaties blijven een verrassing tot de dag zelf! Deze vakantie duurt maar liefst 9 dagen. Ouders krijgen twee weken voor aanvang van de vakantie de route toegestuurd. Opgelet: Inschrijven kan tot en met zondag 31 maart 2020.

Gegevens

Begin:
27 juli om 09:00
Einde:
4 augustus om 19:00
Kosten:
€650 – €699
Evenement Categorie:
Inschrijven

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2004, 2005
Soort Vakantie
Rondtrek vakantie, Buitenlandvakantie
Maximum deelnemers
18
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten, Vervoer tijdens vakantie
Formule
Doorlopende vakantie