Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Modestal (°2008-2014)

3 augustus om 09:00 - 7 augustus om 16:00

€125 – €175

Wisten jullie dat de ezels in ezelstal Demerhof houden van een streepje mode? Of een petje mode? Of een broekpak mode? Echt waar! Wij gaan het experiment aan om als heuse mode-ontwerpers gekke en leuke kostuums te maken voor elkaar, onszelf en de ezels. We bekijken de ezelwereld vanuit een mode-bril en vertellen ons verhaal, voor en met de ezels. Elke dag duiken we in andere thema’s of inspiraties. Van een magische tovenaarswereld tot een stippen – of vierkante wereld. We scheuren stof tot reepjes of propjes en doen er lekker gek mee. En daarna: modeshow!

 

We duiken deze week samen met de kinderen in twee creatieve domeinen. Je kiest op voorhand welk domein je voorkeur geniet. Ofwel kies je voor de modewereld ofwel voor de vlogwereld. In de nabijheid van veertien ezels met elk hun persoonlijk karakter gaan we creatief aan de slag. Onze begeleiders zorgen voor inspiratie en prikkels om samen, midden tussen de ezels, deze domeinen te verkennen. De kinderen mogen in alle vrijheid experimenteren en gaan met hun handen aan de slag. Onder begeleiding van de vrijwilligers van Ezelstal Demerhof leren we ook een vertrouwensband opbouwen met de dieren. We vertoeven in de stallen en gaan met de dieren wandelen of we trekken op onderzoek. Ook wanneer de ezels eventjes rusten, blijven we in de weer met stoffen of camera’s. Onze begeleiders zorgen voor speelse en creatieve activiteiten. De vakantie Modestal vindt tegelijkertijd plaats met de vakantie #Ezeltjevlogje. De activiteiten zijn verschillend, maar er wordt wel samen gegeten en in vrije momenten kan er ook samen gespeeld worden. 


’s Ochtends kunnen kinderen toekomen tussen 8 en 9u. ’s Avonds kunnen kinderen opgehaald worden tussen 16 en 17u30. 

De ezelstal is vlot bereikbaar met de wagen, vlakbij afrit Aarschot van autostrade E314 en ligt op wandelafstand van het station van Aarschot.

Gegevens

Begin:
3 augustus om 09:00
Einde:
7 augustus om 16:00
Kosten:
€125 – €175
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Aarschot – Ezelstal Demerhof
Steenweg op Sint-Joris-Winge 29
Aarschot, Vlaams-Brabant 3200 België

Overige informatie

Overnachting?
Nee
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Soort Vakantie
Spelvakantie, Speels creatieve vakantie, Kindervakantie (6-9 jaar), Kindervakantie (9-12 jaar), Kindervakanties (3-12)
Maximum deelnemers
18 (waarvan 9 voor modestal)
Inbegrepen in prijs
Deelname aan activiteiten
Formule
Doorlopende vakantie
Nog vrije plaatsen?
Ja