Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oorwurmen

5 augustus om 09:00 - 9 augustus om 17:00

€84 – €105

 

Weet jij wat een oorwurm is? Dat is geen vies beest, maar een melodietje dat zo goed klinkt dat je het niet kan vergeten. Soms begin je dat deuntje opeens zelf te zingen of te fluiten. Gek hè, dat we geluiden zo onthouden. Dat we sommige melodietjes graag horen en andere net niet. Ken jij nog geluiden waar je vrolijk van wordt? Misschien het gekletter van het water in het zwembad of de stem van opa of oma die een verhaal vertelt. Tijdens oorwurmen gaan we op zoek naar geluiden die leuk zijn en maken we er onze eigen melodietjes van!

 

Tijdens ‘Oorwurmen’ ligt de focus op het zintuiglijk prikkelen van het gehoor bij de deelnemers. De kinderen ontdekken geluid op een speelse manier. Onze begeleiders voorzien activiteiten waarbij geluid een rode draad vormt en laten het vrij aan de kinderen om elk hun eigen voorkeur te ontdekken: van stilte tot aangename klanken. Tussendoor zijn er ook activiteiten waarbij de kinderen zelf mogen experimenteren met het maken van geluiden.  Ouders die dat wensen, kunnen op voorhand doorgeven of ze ‘s avonds, vanaf 17.30 u., mee-eten met de groep. Deze maaltijd wordt verzorgd door Z33 / Huis voor Actuele Kunst.

Op hetzelfde moment, op dezelfde locatie, gaat ook de vakantie ‘De klank van kunst’ door voor kinderen geboren tussen 2007 en 2009. Perfect voor oudere broers en zussen!

’s Ochtends kan je toekomen tussen 8 en 9 u. en ‘s avonds kunnen kinderen opgehaald worden tussen 17 en 17.30 u.

Gegevens

Begin:
5 augustus om 09:00
Einde:
9 augustus om 17:00
Kosten:
€84 – €105
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Z33 / Huis voor Actuele Kunst, Hasselt
Zuivelmarkt 33
Hasselt, Limburg 3500
+ Google Maps
Website:
www.z33.be

Overige informatie

Overnachting?
Nee
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2010, 2011, 2012
Soort Vakantie
Speels creatieve vakantie, Geluidvakantie
Maximum deelnemers
18 (deelnemers worden opgedeeld in kleinere groepen voor activiteiten)
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Deelname aan activiteiten
Formule
Doorlopende vakantie, Mee-eten (ouders)