Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

PLAY! (herfstvakantie)

28 oktober om 11:00 - 2 november om 16:00

€95 – €135

Leer hoe je de leukste spelen maakt!

Je hebt een basiscursus animator achter de rug bij Koning Kevin of een andere organisatie? Check! Maar je wil nog meer weten over spelen en hoe je een ultiem spel kan bedenken en begeleiden? Dubbel check! Ons team van ervaren instructeurs nodigt je uit voor PLAY!, een cursus die een week lang in het teken staat van spelen bedenken, uitwerken en begeleiden.

In het hart van de bruisende stad Gent verdiepen we ons een week lang in de kunst van spelen. Hoe maak je zelf grote spelen en spelblokken? Hoe bouw je het verhaal en de sfeer op rond je spel? En hoe maak je het uitdagend voor zowel spelers die vaak en graag spelen als jongeren die niet zo veel spelervaring hebben? Al doende leer je verschillende werkvormen rond spel kennen en je gaat ook dieper in op een juiste begeleidershouding tijdens een spel. Je verkent en ervaart situaties via verschillende inhoudelijke kaders die je als begeleider nog sterker zullen maken.

PLAY! is de ideale cursus voor beginnende animatoren die zelf graag spelen bedenken, begeleiden (of spelen) en die graag eens een creatieve twist willen geven aan de bekende klassieke spelen voor jongeren. Ben je benieuwd? Blijf ons volgen via het Facebookevent. Je moet je stage als animator nog niet hebben afgerond om deel te nemen aan deze cursus.

Naast PLAY! kan je ook de cursus ART! Volgen. Hier ga je vooral speels creatief aan de slag en word je een artistieke animator. ART! en PLAY! kan je los van elkaar volgen, maar uiteraard doe je dubbel zoveel kennis en ervaring op als je ze allebei volgt. Bekijk hier hoe het ideale cursustraject bij Koning Kevin eruit ziet.

Gegevens

Begin:
28 oktober om 11:00
Einde:
2 november om 16:00
Kosten:
€95 – €135
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Inschrijven

Locatie

Zebra – Gent
Baudelohof 6
Gent, 9000
+ Google Maps

Overige informatie

Inhoud
Speelse Kunsteducatie, Spel, Begeleiderhouding
Met attest?
Nee
Periode
Herfstvakantie
Maximum deelnemers
15