Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

RoadTrip

26 juli om 15:00 - 4 augustus om 15:00

€650 – €699

Met een gezellige bende in een minibus naar het zwoele zuiden van Frankrijk en terug, dat is de formule van ‘RoadTrip’. We rijden langs de bekende Route Du Soleil en houden regelmatig halt in één van de kleinere pittoreske Franse dorpjes. We bewonderen het uitzicht vanop de Pont d’Avignon, nemen een frisse duik in een riviertje langs de A66 en maken samen muziek à la Franse chanson. Elke avond slaan we onze tenten op, koken we ons eigen Provençaals potje en genieten we van een gezellige avond op een camping. Du pain, du boursin et du Koning Kevain!

We vertrekken vanuit Leuven en reizen langs de Route Du Soleil naar het zuiden van Frankrijk. We rijden ongeveer twee à drie uur per dag en hebben dus ook veel tijd voor andere activiteiten. We reizen in minibussen van 9 personen, met één begeleider en één chauffeur per groep. We zorgen ervoor dat onze chauffeurs voldoende rijervaring hebben en geven prioriteit aan veilig rijgedrag tijdens de roadtrip. Bij een trekvakantie ligt de focus op samen in groep onderweg zijn. We slapen elke nacht op een andere locatie. We overnachten vaak op een camping, waar we ’s avonds onze eigen maaltijd koken. Deze vakantie duurt maar liefst 10 dagen!

Ouders krijgen twee weken voor aanvang van de vakantie de route toegestuurd. 


! Opgelet : Voor deze vakantie trekken we eropuit met minibusjes. Wanneer er voldoende deelnemers zijn ingeschreven en er een busje vol zit, zal deze vakantie automatisch op volzet komen te staan en kan je je enkel inschrijven voor de ‘Wachtlijst’. Van zodra er vier of meer deelnemers op de wachtlijst staan wordt er een extra busje ingezet. Dan kunnen deze deelnemers definitief mee.

Gegevens

Begin:
26 juli om 15:00
Einde:
4 augustus om 15:00
Kosten:
€650 – €699
Evenement Categorie:
Inschrijven

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2001, 2002
Soort Vakantie
Rondtrek vakantie, Buitenlandvakantie
Maximum deelnemers
14
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten, Vervoer naar en terug, Vervoer tijdens vakantie
Formule
Doorlopende vakantie