Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SESSIE M Beeld (herfstvakantie)

28 oktober om 14:00 - 31 oktober om 14:00

€95 – €135

Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt. – P. Picasso

Voor kinderen zijn potlood, penseel of wasco nooit veraf. Dagelijks gaan ze spontaan creatief en beeldend aan de slag. Ze maken kunst van alles wat ze zien en voelen in de grote wereld rondom hen. Bij het opgroeien kan de voeling met beeldend werken soms op de achtergrond verdwijnen.

Tijdens onze driedaagse SESSIE M dompelen we jou, net zoals vroeger, nog eens helemaal onder in een kleurrijk, beeldend bad. We gaan samen met jou tijdens deze kunsteducatieve verdiepingscursus aan de slag met veel verschillende materialen en technieken. Met de hulp en coaching van een professionele begeleider krijg je de ruimte om je eigen artistieke zoektocht af te leggen. Laat je inspireren door onze expert in het beeldende domein en zoek naar wat jou triggert en bezielt.

Al experimenterend met kleuren en vormen, vul je je rugzak met inspiratie, inzichten en ervaringen. Daag je waarnemingsvermogen uit en verleg je eigen grenzen. Dit is niet alleen artistiek interessant, maar het maakt je ook sterker als je zelf op een kunsteducatieve manier werkt met kinderen, jongeren of volwassenen.

Ben je benieuwd? Schrijf je nu al in of volg alle info via het Facebookevent. Binnenkort maken we bekend wie de docent van het weekend zal worden.

Vind je drie dagen te weinig en ben je hongerig naar meer en langer? Volg aansluitend onze SESSIE X waar we artistiek aan de slag gaan met video en nieuwe media! Je hebt geen specifieke voorkennis in dit domein nodig.

 

Gegevens

Begin:
28 oktober om 14:00
Einde:
31 oktober om 14:00
Kosten:
€95 – €135
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Inschrijven

Locatie

Kasteel Heiberg, Leuven
Kapellekensweg 2
Kessel-Lo, Vlaams-Brabant 3010
+ Google Maps
Telefoon:
016 350 550
Website:
www.koningkevin.be/verblijfscentrum

Overige informatie

Inhoud
Speelse Kunsteducatie
Met attest?
Nee
Periode
Herfstvakantie
Maximum deelnemers
15