Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SESSIE M Drama (paasvakantie)

6 april om 11:00 - 11 april om 16:00

€ 95 – € 140

“If you have tears, prepare to shed them now.”

– William Shakespeare

Soms heb je gewoon eens nood aan een flinke portie drama! Enkele dagen waarop je gewoon mag doen en zijn wie of wat je wil, zonder teveel na te moeten denken. Laat je emoties lekker pruttelen, spetteren en gloeien. Maak plezier en ontdek hoe je via drama ook plezier kan schenken met en aan anderen.

Tijdens deze Sessie M zetten we met een professionele begeleiding volledig in op spelplezier en een veilige omgeving waar je in mag experimenteren. Je maakt of speelt jouw eigen verhaal. Gooi je ganse lichaam en zoete stem een week lang in de strijd en zet samen met anderen een eigen wereld op de planken. Lukt het niet meteen? No drama! Met de methodieken en oefeningen van onze begeleider schud je de aarzeling van je af en ontdek je welk facet van drama jou net aanspreekt.

Je krijgt de kans om al experimenterend en ook veilig je eigen grenzen te verkennen en verleggen. Via enkele oefeningen en methodieken krijg je basistechnieken mee en, yes dear, overdrijven is daarbij toegestaan! Met al je nieuwe inzichten en methodieken kan je nadien trouwens ook kunsteducatieve activiteiten uitwerken voor kinderen, jongeren en volwassenen. 

Je moet zelfs geen voorkennis of theaterervaring hebben om mee te doen aan deze sessie. Wees gewoon jezelf, of iemand anders naar keuze. Ben jij benieuwd en wil je graag met je eigen verhalen en emoties aan de slag tijdens onze SESSIE M? Volg het Facebookevent en kom binnenkort te weten wie jouw docent zal zijn!

Gegevens

Begin:
6 april om 11:00
Einde:
11 april om 16:00
Kosten:
€ 95 – € 140
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Inschrijven

Locatie

Waasmunster – Heidepark
Ommegangsdreef 63
Waasmunster, 9250
+ Google Maps
Website:
http://heidepark.be/

Overige informatie

Inhoud
Speelse Kunsteducatie
Periode
Paasvakantie
Maximum deelnemers
12