Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SESSIE X Nieuwe media – Videokunst (herfstvakantie)

31 oktober om 15:00 - 2 november om 16:00

€85 – €125

‘Op een dag zullen kunstenaars werken met condensatoren, weerstanden en halfgeleiders, zoals ze dat nu doen met penselen, violen en afval.’ – Nam June Paik

Een nieuwe kunstvorm, die de laatste jaren een sterke opmars maakt, gebruikt geen potloden of penselen maar technologie, elektronische kleuren, programmeertaal, video en camera. In een wereld waar internet, sociale media en televisie de opinies, meningen en vooroordelen vormen, gebruiken kunstenaars nu dezelfde kanalen om hun ideeën over de wereld vorm te geven.

Ben je benieuwd hoe ook jij aan de slag kan gaan met dit vernieuwende aspect in de videokunsten? Wil jij graag een eigen verhaal creëren aan de hand van allerlei soorten mediavormen? Kom je dan samen met een professionele docent verdiepen in de wereld van video en media tijdens onze SESSIE X.

Je krijgt de ruimte tijdens deze sessie om je eigen artistieke zoektocht aan te gaan. Je zal met nieuwe inspiratie en inzichten huiswaarts keren om op jouw beurt te kunnen inzetten op een leuke kunsteducatieve manier van werken met kinderen, jongeren en volwassenen.

 

Kriebelt het om mee te doen? Schrijf je in of volg alle info via het Facebookevent. Binnenkort maken we bekend wie de docent van het weekend zal worden.

Vind je drie dagen te weinig en ben je hongerig naar meer en langer? Sluit je dan ook aan bij onze voorafgaande SESSIE M waar de focus ligt op beeld! Je hebt geen specifieke voorkennis in dit domein nodig.

Gegevens

Begin:
31 oktober om 15:00
Einde:
2 november om 16:00
Kosten:
€85 – €125
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Inschrijven

Locatie

Kasteel Heiberg, Leuven
Kapellekensweg 2
Kessel-Lo, Vlaams-Brabant 3010
+ Google Maps
Telefoon:
016 350 550
Website:
www.koningkevin.be/verblijfscentrum

Overige informatie

Inhoud
Speelse Kunsteducatie
Met attest?
Nee
Periode
Herfstvakantie
Maximum deelnemers
15