Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Upgrade: “Kampen Bouwen” (nov)

21 november om 14:00 - 17:00

€10

Een eigen clubhuis in de het bos, een kamp van dekens op zolder of een groot houten fort in de kelder? Samen een kamp bouwen op een locatie is geweldig! Er is niets leuker dan een eigen, nieuwe plek die meteen het decor kan vormen voor jullie volgende activiteit of spel. Hoe pak je zo’n bouwwerk op een creatieve manier aan? Hoe zorg je ervoor dat het uitdagend is (en blijft) voor kinderen?  We experimenteren met verschillende soorten constructiemateriaal en proberen samen dingen uit door ze simpelweg te doen. 

 

Ontdek alles over kampen bouwen en doe inspiratie op voor leuke activiteiten in het jeugdwerk. 

 

WAT?
Tijdens de vorming “Kampen Bouwen” gaan we al doende aan de slag. We verkennen verschillende soorten bouwtechnieken en bijbehorende materialen en hoe we hiermee aan de slag kunnen gaan met kinderen en jongeren. 

UPGRADE?
Een UPGRADE is een vormingsmoment van enkele uren waarin we jou (als begeleider van kinderen en jongeren) willen versterken. Een ge-upgrade begeleider dus. 

Bij elke UPGRADE gaan we samen aan de slag rond een bepaald thema. Dit met als doel je te inspireren, te laten groeien of gewoon je kennis nog eens bij te schaven. Alles gebeurt onder begeleiding van instructeurs met ervaring binnen het thema. Zij gaan op een zeer interactieve manier te werk, waarbij je vooral zelf aan de slag zal gaan.

UPGRADE staat open voor iedereen die met kinderen en jongeren werkt én interesse heeft in het thema. Onze UPGRADES zijn bijzonder interessant voor animatoren, maar je hoeft geen animatorcursus te hebben gevolgd of ervaring kunnen voorleggen om deel te nemen. 

Volg hier het Facebookevent!

 

Gegevens

Datum:
21 november
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Inschrijven

Overige informatie

Overnachting?
Nee
Inhoud
Spel
Met attest?
Nee
Periode
Weekend
Maximum deelnemers
15
Nog vrije plaatsen?
Ja
Welk soort vorming?
Upgrade