Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Veld Van Vertier (°2011-2016)

9 augustus om 11:00 - 15 augustus om 15:00

€200 – €250

We leven een week lang samen in het gerdorp. Op het veld doen we de meest uiteenlopende activiteiten : een schattenzoektocht, een spannend bosspel, samen muziek maken rond het kampvuur,… Elke avond kies je opnieuw of je gezellig blijft slapen in één van de mongoolse gers, of je toch liever thuis in je eigen bed kruipt.

 

Tijdens ‘Veld van Vertier’ besteden onze begeleiders extra aandacht aan de eerste kampervaring en de eerste nachten weg van huis. Dankzij de flexibele formule kunnen kinderen iedere ochtend weer kiezen of ze overnachten of niet. Zo kunnen we inspelen op de behoeftes van de ouders én kinderen en een laagdrempelige opstap aanbieden waar kinderen kunnen testen of ze graag naar initiatieven gaan met overnachting. Deelnemers schrijven zich in voor een hele week activiteiten, maar in de loop van de week kan in overleg met de ouders en het kind beslist worden of het kind één of meerdere nachten blijft slapen, of thuis overnacht.

Voor sommige activiteiten worden de deelnemers opgedeeld in kleinere groepjes volgens leeftijdscategorie.

Wie niet blijft slapen, kan opgehaald worden tussen 17 en 17.30 u. en de volgende ochtend teruggebracht tussen 9 en 9.30 u.

Gegevens

Begin:
9 augustus om 11:00
Einde:
15 augustus om 15:00
Kosten:
€200 – €250
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Haasrode – Gerdorp
Bergenstraat
Haasrode, Vlaams-Brabant 3053

Overige informatie

Overnachting?
Kies of je blijft slapen
Periode
Zomervakantie
Soort Vakantie
Spelvakantie, Themavakantie, Ontdekvakantie, Kindervakantie (3-6 jaar), Kindervakantie (6-9 jaar), Kindervakanties (3-12)
Maximum deelnemers
24
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten
Formule
Doorlopende vakantie
Nog vrije plaatsen?
Ja