Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtu-reëel

25 augustus om 14:00 - 30 augustus om 14:00

€248 – €286

Evenement Navigatie

 

Hoeveel games heb jij al gespeeld en welke apps ken jij? Geen of net heel veel? Het maakt allemaal niet uit, want deze week doen we het even zonder computer. Jouw lievelingscomputergame toveren we om tot een levensecht spel in ons gele kasteel. Kan je de draak verslaan of alle snoepjes opeten, dan ga je naar het volgende level! We maken onze eigen hoge-stemmachine zodat we de grappigste stemmetjes aan ons spel toevoegen of een brokkenmaker die de meest gekke BOEM-, PATS- en BAMgeluiden maakt. Je begint deze vakantie met tienduizend levens, START!

 

Tijdens ‘Virtu-reëel’ halen we inspiratie uit de leefwereld van kinderen. We vertrekken vanuit bestaande gezelschapsspelen, games en apps, en vertalen ze naar een spel in de echte wereld. We kruipen niet achter de computer, maar maken onze eigen spelen die even leuk zijn en waarbij samenspel en plezier belangrijker zijn dan records breken.

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om het programma mee te bepalen door vooraf hun favoriete spel of app aan Koning Kevin door te geven. Onze begeleiders gaan hier nadien mee aan de slag. Dit kan via een link die elke deelnemer krijgt na inschrijving.

Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

Gegevens

Begin:
25 augustus om 14:00
Einde:
30 augustus om 14:00
Kosten:
€248 – €286
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Kasteel Heiberg, Leuven
Kapellekensweg 2
Kessel-Lo, Vlaams-Brabant 3010
+ Google Maps
Telefoon:
016 350 550
Website:
www.koningkevin.be/verblijfscentrum

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012
Soort Vakantie
Spelvakantie
Maximum deelnemers
36 (deelnemers worden opgedeeld in kleinere groepen voor activiteiten)
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten
Formule
Doorlopende vakantie