Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wandering (°2003-2006)

5 juli om 14:00 - 11 juli om 10:00

€250 – €320

Deze vakantie is nieuw in ons aanbod en wordt georganiseerd als alternatief voor de vakantie ‘N⏀RDIK WÆNDER’, die deze zomer kon niet plaatsvinden vanwege de maatregelen die we nemen omtrent het coronavirus.

‘Wandering’ is een gezellige vakantie waarbij we vertoeven in een comfortabel bivakhuis in de Westhoek omgeven door prachtige natuur. Op ‘Wandering’ krijg je veel vrijheid om je eigen ding te doen, elkaar te ontmoeten en samen de wereld te ontdekken. Elke dag kiezen we samen uit verschillende activiteiten die we samen doen. Alles kan en we doen waar we zin in hebben. Een spel in het dorp, kampvuur of een muzikale jam,… Of bedenk je zelf iets? Iedere dag fantaseren we samen over nieuwe plannen. Er zijn ook vrije momenten gepland.

Tijdens ‘Wandering’ leven we samen op het ritme dat we zelf bepalen. De begeleiders voorzien een variatie aan activiteiten waarbij deelnemers de nodige inspraak krijgen. We zoeken een evenwicht op tussen actieve en avontuurlijke spelactiviteiten en het rustig samenzijn. Fietsen worden voorzien voor elke deelnemer zodat we tijdens de week mobiel zijn en de mogelijkheid hebben om samen de omgeving te verkennen.

 

 

Gegevens

Begin:
5 juli om 14:00
Einde:
11 juli om 10:00
Kosten:
€250 – €320
Evenement Categorie:
Inschrijven

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2003, 2004, 2005, 2006
Soort Vakantie
Rondtrek vakantie, Buitenlandvakantie, Jongeren (12 en ouder)
Maximum deelnemers
24
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten, Vervoer naar en terug, Vervoer tijdens vakantie
Formule
Doorlopende vakantie
Nog vrije plaatsen?
Wachtlijst
Locatie
'T lotegat (Lotegatstraat 22, 8980 Zonnebeke)