Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Weekendvorming upcycling

7 februari 2020 om 19:00 - 9 februari 2020 om 14:00

60€ – 80€

“We do not inherit the world from our ancestors, we borrow it from our children.”

 

Versleten kledij, kapotte huishoudtoestellen of wegwerpmaterialen redden uit de gigantische vuilnisstroom van deze wereld om er iets nieuws van te maken. Dat is upcycling!

Ga je graag met je handen aan de slag en wil je die vuilnisberg een klein kopje kleiner maken? Ben jij benieuwd hoe je van oude en versleten spullen een nieuw, creatief of functioneel voorwerp maakt? Schrijf je dan nu in voor onze weekendvorming upcycling.

Laat je tijdens dit weekend, onder begeleiding van onze instructeurs, verrassen door afval! Knip een mouw van een t-shirt, scheur een sjaal in stukken en maak een nieuwe flitsende outfit. Personaliseer een versleten autoband tot je eigen zitpoef. Geef het bestek nieuw leven als kapstok of geef die vinylplaat een nieuwe bestemming als klok.

Zoveel materialen, zoveel mogelijkheden! Onze instructeurs zetten je op weg, maar jij krijgt de ruimte om met je eigen verbeelding, individueel of in groep, aan de slag te gaan. Het experiment staat voorop, dus op een speelse manier zicht krijgen op de mogelijkheden van materialen is al voldoende om tot blitse, grappig en handige concepten te komen.

Dit cursusweekend staat open voor iedereen die op zoek is naar inspiratie om met kinderen en jongeren creatief aan de slag te gaan binnen het jeugdwerk of onderwijs. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig, maar wel een grote portie goesting!

Inschrijven kan pas vanaf september, maar hou het Facebookevent al in de gaten voor meer informatie.

Gegevens

Begin:
7 februari 2020 om 19:00
Einde:
9 februari 2020 om 14:00
Kosten:
60€ – 80€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Inschrijven

Locatie

Kasteel Heiberg, Leuven
Kapellekensweg 2
Kessel-Lo, Vlaams-Brabant 3010
Telefoon:
016 350 550
Website:
www.koningkevin.be/verblijfscentrum

Overige informatie

Inhoud
Speelse Kunsteducatie
Met attest?
Nee
Periode
Weekend
Maximum deelnemers
20