Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wondersteboven

13 augustus om 10:00 - 15 augustus om 12:00

€170

 

Doe je ogen eens dicht. Niet gluren! Kom maar voorzichtig mee… Nu mag je piepen: verrassing! In het uniek decor van een wonderlijke plantentuin gaat er elke dag een nieuwe wereld voor je open. We sluipen door de plantenserres, verstoppen ons voor gevaarlijke wezens en ontdekken elke dag nieuwe planten en dieren. De plantentuin lijkt wel een groot sprookjesbos. Elke dag is een feest vol ontdekkingen met kleine en grote spelen en kleine en grote wauw-momenten.

 

De ‘Wondersteboven’ vakantie staat helemaal in het teken van het prikkelen van verbeelding bij kinderen. Ze gaan op ontdekking in het unieke decor van de aangeklede plantentuin. Onze begeleiders voorzien fantasierijke spelen en activiteiten tijdens deze week. De vakantie eindigt op donderdag 15 aug. met een gezellige picknick, waarmee we het festival in gang trappen. Daarna sluit je als ouder, familie of vriendje van aan om samen te genieten van het unieke WonderWeekend familiefestival, de partner waarmee we deze vakantie aanbieden.

De vermelde prijs is inclusief ticket voor 1 extra overnachting en festivaldag voor WonderWeekend (do 15 – vrij 16 aug.). Kinderen moeten vergezeld worden door minstens 1 volwassene tijdens WonderWeekend. Tickets voor ouders, zussen, broers, familie, vriendjes van, … boek je samen bij de inschrijving via onze website. Meer informatie over WonderWeekend, vind je op deze website.

Let op: op deze vakantie is geen bijkomende korting mogelijk (algemene voorwaarden 4.5.).

Kinderen tot 2 jaar: gratis
Kinderen -18 jaar: € 40 p.p.
Volwassenen: € 75 p.p.

Gegevens

Begin:
13 augustus om 10:00
Einde:
15 augustus om 12:00
Kosten:
€170
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Plantentuin, Meise
Nieuwelaan 38
Meise, Vlaams-Brabant 1860
+ Google Maps
Website:
www.plantentuinmeise.be

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012
Soort Vakantie
Ontdekvakantie
Maximum deelnemers
18 (deelnemers worden opgedeeld in kleinere groepen voor activiteiten)
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Overnachtingen, Deelname aan activiteiten
Formule
Doorlopende vakantie