Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wondersteboven

15 augustus om 10:00 - 17 augustus om 12:00

€167

Zijn je ogen écht dicht? Niet gluren. Kom maar voorzichtig mee. Ja, je mag nu kijken: VERRASSING!

In de Plantentuin vinden en doen we elke dag rare dingen. Kan je de wereld omdraaien? Ja, dat kan! Kan er een krokodil in de Plantentuin zitten? Ja, dat kan! Wow! We verrassen elkaar, onszelf en anderen! We doen om het ter gekst en zijn verwonderd! Tijdens een sluiptocht doorheen de serres met woestijnen en jungles beschermen we ons dodo ei voor de dino’s. Zo is elke dag een beetje een feest met kleine en grote spelen en kleine en grote WAUW-momentjes. ’s Avonds gaan we met een glimlach slapen en kunnen we alweer dromen over al het moois dat we de volgende dag beleven.

 

Een vakantie waarbij de kinderen de eerste dagen volledig hun ding doen – zonder (groot)ouders of andere familieleden, maar wél met Koning Kevin. Familieleden sluiten de derde dag aan om samen 2 extra fantastische dagen te beleven tijdens het WonderWeekend met de familie. Of hoe dus een Wondersteboven voor kinderen vanzelf overgaat in een WONDERWEEKEND met de hele familie. Dát is wat een ‘WonderWeek’ is.

Vrijdag om 12u eindigt Wondersteboven . Dan komen de ouders om met de kinderen verwonderd rond te lopen. Van vrijdag tot zaterdag beleef je als gezin een weekend op het festivalterrein, waar je naast tal van activiteiten ook zal kunnen genieten van wonderlijke wauw-momentjes door onze begeleiders in elkaar gestoken. Op zaterdag 18/08 ben je als familie vrij om te vertrekken wanneer je wil (dan wel ten laatste om 18u). Kijk gerust op wonderweekend.be wat er tijdens vorige edities zoal te beleven viel.

Opgelet: je kan deze vakantie enkel boeken in combinatie met WonderWeekend. Je inschrijving € 167 = Wondersteboven + WonderWeekend.

Dubbel opgelet: Op deze vakantie zijn geen kortingen mogelijk.

Gegevens

Begin:
15 augustus om 10:00
Einde:
17 augustus om 12:00
Kosten:
€167
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Meise – Plantentuin
Domein van Bouchout, Nieuwelaan 38
Meise, Vlaams-Brabant 1860 België
+ Google Maps
Website:
http://www.plantentuinmeise.be/

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006
Soort Vakantie
Speels Creatieve vakantie
Maximum deelnemers
24