Op maat

Heb je een specifieke vraag? Een fantastisch idee dat je graag in een vorming ziet? Dan boetseren wij zéér graag een vorming op maat in elkaar!

“Koning Kevin is van het principe dat alle kinderen, jongeren en organisaties uniek zijn, daarom streven we er naar om ons aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op ieders noden en verwachtingen.
Met een sterk aanwezige motivatie om te blijven vernieuwen luisteren we graag naar uw vragen en maken we samen met onze experts een vorming op uw lijf geschreven.”

Hoe pakken we dit aan?

Je vindt je ding terug in ons vormingsaanbod

Geweldig! Dan is de eenvoudigste manier het invullen van ons vormingsaanvraagformulier. Hier krijg je de ruimte om je specifieke vraag te formuleren en wat meer achtergrond te geven bij jullie werking.

Na het indienen komen je gegevens bij onze vormingsverantwoordelijke terecht, die contact met jullie opneemt voor wat meer achtergrondinformatie over jullie werking en vormingsvraag.
Met deze info passen wij de vorming aan zodat deze volledig op maat is van jullie werking.

Je weet wat je wil, maar vindt je ding NIET terug in ons vormingsaanbod

Dan bestaat er een grote kans dat Koning Kevin je toch kan helpen. Wij hebben heel wat expertise in huis en ontwikkelen graag nieuwe zaken. Laat via dit formulier even weten wat je zoekt en we nemen snel contact op voor wat meer achtergrondinformatie en/of met een eerste voorstel. Neem dan contact op met Koning Kevin, draai 016 350 550 en wij staan u graag te woord!

Je weet NIET wat je wil, maar hebt wel het gevoel dat jullie vorming kunnen gebruiken

Neem ook dan gerust contact op. Onze vormingsverantwoordelijke babbelt hier graag eens over en gaat samen met jullie op zoek naar mogelijke vormingen. Indien een uitgebreider intakegesprek nodig is, nodigen we jullie zeer vrijblijvend uit voor een goede tas koffie of thee en een stevige inhoudelijke babel.

Sta je als groep graag zelf even stil bij jullie werking en voelen jullie de nood om samen jullie vormingsnoden in kaart te brengen?  Ook dan hebben we de oplossing in huis…Koning Kevin ontwikkelde hiervoor het vormingspakket ‘Mis-vorm-je-niet!’

MIS-VORM-JE-NIET!

Mis-vorm-je-niet! Is een speelse methodiek om groei- en vormingsnoden in kaart te brengen. Het doel van deze vorming is inzicht te bieden in je eigen groeimogelijkheden en vormingsnoden en die helpen formuleren.

“Koning Skedovachius bestuurt zijn land al jaren als een echte burgervader: de bevolking is gelukkig, de veiligheid gegarandeerd, handelaars komen van heinde en ver … Toch blijft Koning Ske dromen. Hij droomt van allianties met andere koninkrijken om mensen een plaats te bieden waar ze zonder zorgen kunnen werken, groeien en leven.

Om zijn droom te verwezenlijken, zendt hij gezanten uit naar naburige koninkrijken. Hij wil hen beter leren kennen, hun visie en dromen in beeld brengen, groeikansen ontdekken en de mogelijkheden om samen toekomst te maken exploreren …”

Deze vorming is speciaal ontworpen voor leidingsploegen, begeleiders en hoofdbegeleiding, maar ook beleidsmakers, mederwerkers van kinderdagverblijven, jeugdconsulenten

Wil je graag proeven van deze geweldige vorming? Boek deze vorming hier.