Praktische info

Prijzen

Een vorming* kost € 180**, exclusief vervoerskosten.

Voor een aantal vormingen (zie inhouden) wordt er een tweede begeleider meegestuurd, met een meerprijs van 50 euro. Indien je voor een grotere groep of specifieke vraag graag sowieso twee begeleiders wenst, dan is dit ook mogelijk voor dezelfde meerprijs. Vermeld dit bij je aanvraag.

Verschillende gemeentes bieden jeugdwerkorganisaties kortingen of subsidies voor vorming. Informeer bij je jeugddienst.

Vervoersonkosten worden berekend vanaf Heiberg in Kessel-Lo, bij Leuven aan 0,35euro/kilometer. Ben je dus nog op zoek naar een leuke verblijfplaats voor je ploeg? Kijk dan zeker eens naar ons verblijfscentrum Heiberg om de verplaatsingskosten voor de vorming te minimaliseren.

* 1 begeleider – 1 dagdeel (2 à 3 uur) – min. 8, max. 15 deelnemers
**Prijzen zijn geldig tot 31 december 2020.

Locatie

De meeste vormingen uit ons aanbod kunnen doorgaan in een polyvalente ruimte van minimum 20m2. Naar gelang de inhoud van de vorming zal soms ook een buitenlocatie of een extra ruimte nodig zijn.

Nadat je een vorming hebt aangevraagd, nemen we contact op en horen we ook graag welke ruimtes er voorhanden zijn. Lukt het niet om de juiste locatie te voorzien? Dan passen we de vorming in het mate van het mogelijke aan op maat van de beschikbare ruimtes en terreinen.

Materiaal

Onze instructeurs nemen meestal al het materiaal mee dat noodzakelijk is voor de vorming. Voor sommige vormingen kan het interessant zijn om met het materiaal van je eigen organisatie aan de slag te gaan. Dit is vaak ook het materiaal dat jullie begeleiders dagdagelijks gebruiken in de eigen werking.

Nadat je een vorming hebt aangevraagd, nemen we contact op en bekijken we samen welke piste het meest aangewezen is.