Troeven

Een vorming van Koning Kevin is zoals een grote slagroomtaart waar je van wilt blijven eten. Wij verklappen alvast onze geheime ingrediënten.

.

Ervaren instructeurs

.

Een vorming van Koning Kevin wordt steeds gegeven door opgeleide en geattesteerde instructeurs met een vrachtwagen aan bagage in het jeugdwerk. Elke instructeur heeft minstens 50uur vorming gevolgd en evenveel uren stage achter de rug.
Naar gelang de vraag en inhoud van de vorming gaan wij binnen onze groep van instructeurs steeds op zoek naar de persoon met de juiste achtergrond en de nodige expertise.

.

Speelse en activerende aanpak

.

Hoewel we geen schrik hebben van theoretische kaders zal een vorming van Koning Kevin nooit enkel al zittend op een stoel gebeuren. Speelse methodieken laten ons veel intenser en persoonlijk de inhoud ervaren en houden de dynamiek en het plezier erin. We proberen uit, durven op onze bek gaan en proberen het eens op een totaal andere manier dan dat we gewoon zijn. Zo leren en groeien we.

.

Volledig op maat

.

Elke organisatie heeft zijn eigen noden, aanpak en goestingen. We zijn ons hier bewust van en passen elke vorming aan zodat deze volledig op maat is. Hiervoor bellen we graag even op voorhand zodat we zeker zijn dat we de vorming kunnen bieden die jullie groep nodig heeft.

Vind je niet direct je ding tussen ons aanbod? Doe gerust zelf een voorstel over een onderwerp of een werkwijze. Je mag zelfs in radeloze vertwijfeling naar de telefoon grijpen en heel hard om hulp roepen. Het is niet ongewoon dat je niet goed weet waar te beginnen. In dat geval helpen wij graag om het juiste pad voor je uit te stippelen.

.

Over heel Vlaanderen

.

Koning Kevin is mobiel en komt graag tot bij jou. Dus ben je op weekend op het Limburgse platteland of vertoeft je organisatie in een pittoresk West-Vlaams dorp. Koning Kevin weet je te vinden.

.

Op elk moment

.

Jeugdwerk beperkt zich (gelukkig) niet tot de kantooruren. Koning Kevin dus ook niet. Een vorming nodig in het weekend? Vroeg op een zondagochtend? Of midden in de nacht? Laat maar weten.

.

Vrijblijvend intakegesprek

.

Het is perfect mogelijk om voor aanvang van de vorming al even kennis te maken. Tijdens een intakegesprek kunnen we dieper ingaan op jullie exacte vormingsnood en samen op zoek gaan naar de juiste methodieken. Volledig vrijblijvend en zonder enige verplichting om ook effectief met ons in zee te gaan. Wanneer we zelf niet de juiste kennis in huis hebben, verwijzen we graag door naar de juiste organisatie.