Online vergaderen (online vorming)

We zien elkaar al een hele tijd niet in levende lijve. Stap voor stap ontdekken we, genoodzaakt, de online mogelijkheden om elkaar te ontmoeten én om te vergaderen.

Zet je hier graag een stap verder in? In deze vorming proberen we via diverse platformen enkele online vergadertechnieken uit, en dagen we je uit hier verder mee aan de slag te gaan.

Je ontdekt hoe je online een efficiënte vergadering op poten kunt stellen waarin iedereen actief kan participeren. We reiken je enkele online tools aan waarmee je op verschillende manieren kan gaan brainstormen, elkaar beter kan leren kennen, doelgericht kan samenwerken,…

Deze vorming gaat door in ons kot. Je hebt hiervoor een computer nodig met stabiele internetverbinding.

Er geldt een aangepaste tariefregeling voor online vormingen in tijden van corona. We bieden deze vorming aan voor een bedrag van €60. Op die manier hopen we tegemoet te komen aan vragen waar groepen mee zitten, en zo ondersteun je tegelijk de werking van Koning Kevin (doorheen deze uitdagende tijden). Zit je met een andere vormingsvraag? Aarzel niet om ons te contacteren. Dan kijken we wat er online mogelijk is.

Vraag deze vorming aan