Tijdens feestdagen zijn we gesloten. Ook onze vaste openingstijden zijn aangepast sinds januari 2020.

Onze kantoren zijn gevestigd in verblijfscentrum Heiberg – Kapellekensweg 2, 3010 Kessel-Lo.
Spring gerust eens binnen voor een tas koffie of wat meer uitleg.

We zijn doorheen het jaar telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 10:00u tot 16:00u en op vrijdag van 10:00u tot 18:00u op het nummer 016 350 550.

Tijdens de zomer werken we met een afwijkende telefoonpermanentie: je kan ons alle weekdagen bereiken van 09:30u tot 16:30u op het nummer 016 350 550.

In dringende gevallen kan je ons tijdens sluitingstijden bereiken op het nummer 0495 21 85 50.

Corona update, wo. 1 April

Koning Kevin organiseert een extra basiscursus animator en een extra cursus hoofdanimator (HA) tijdens de zomer. De cursussen zullen per uitzondering in twee delen gegeven worden. Het eerste deel is onmiddellijk bij het begin van de zomer. Het tweede deel in september. Op die manier kunnen cursisten nog tijdens de zomervakantie hun stage lopen. Je vindt de cursussen in ons cursusaanbod: www.koningkevin.be/cursussen

Daarnaast heeft het kabinet van de Vlaams minister voor Jeugd ook beslist dat de evaluaties niet langer in de vorm van een terugkomdag georganiseerd moeten worden. Vanaf nu organiseren we dus geen evaluatiedagen meer. Je moet wel je stageboekje digitaal of per post opsturen naar ons zodat we je evaluatie kunnen verwerken waarna je jouw attest krijgt. Dit moet gebeuren binnen de 3 jaar na aanvang van je cursus.

We hebben geprobeerd om alle cursisten van de voorbije jaren die nog geen evaluatiemoment hadden bijgewoond te contacteren. Heb je nog geen mail gehad en heb je toch nog een evaluatie nodig? Neem dan contact met ons op!

Heb je nog andere vragen, neem dan uiteraard ook zeker contact op.