Vrijwilliger?

Meer info

Goeiendag!

Als je graag als vrijwilliger mee wilt op een Koning Kevin-initiatief kan je hier alvast wat extra informatie vinden!

 • Je kan bij Koning Kevin terecht als (stagiair) animator, (stagiair) hoofdanimator, (stagiair) instructeur of kok.
  Je kan je kandidaat stellen als vrijwilliger door op onderstaande foto’s te klikken.
 • Als je als vrijwilliger meegaat op een vakantie, kom je op voorhand al zo’n 2-tal keer samen met je begeleidersploeg. Op deze momenten worden de activiteiten voorbereid.
 • Als vrijwilliger vertrek je een dag vroeger op de vakantie of cursus dan de deelnemers. De startdatum die bij de vakantie of cursus vermeld staat is de dag dat de deelnemers toekomen. Controleer en noteer dus steeds zelf één dag op voorhand in jouw eigen agenda.
 • Als begeleider blijf je op elke vakantie of cursus overnachten. Koning Kevin voorziet steeds slaapplaats en eten, en een snack- en/of pretbudget voor elke begeleidersploeg.
 • We kiezen bij Koning Kevin voor een forfaitaire kostenvergoeding gecombineerd met een reële verplaatsingsvergoeding. Meer informatie over deze vergoeding vind je hier.
 • Koning Kevin organiseert niet alleen zélf vakanties, wij gaan ook vakanties bij andere organisaties geven. Deze vakanties kan je herkennen aan het woord ‘OP AANVRAAG’ dat hiervoor staat. De inschrijvingen van de deelnemers gebeurt dus niet bij ons, maar wij voorzien wel alle omkadering voor jou.
  Alle thema’s van onze ‘op aanvraag vakanties’ vind je hier.
 • Sinds enkele jaren organiseert Koning Kevin ook internationale uitwisselingsprojecten binnen Europa, die financieel mede mogelijk gemaakt worden door funding die wij ontvangen van Erasmus+. Deze vakanties kan je herkennen aan het Erasmus+ logo op de prent van de vakantie. Meer info over onze internationale uitwisselingen vind je hier.