Haasrode – gerdorp

Bergenstraat
Haasrode

3053 Vlaams-Brabant

Gers zijn grote Mongoolse nomadententen die bijna zo comfortabel zijn als een huis en minstens zo gezellig. Ons gerdorp bestaat uit vijf van deze tenten en staat de hele zomer op een prachtig veld in Haasrode. Met uitgestrekte weilanden rondom, zorgt deze locatie voor een mooie, avontuurlijke omgeving middenin het groen. Deze locatie is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.
De gervakanties zijn iets meer back-to-basics dan onze andere locaties, maar degelijk sanitair (met voldoende was- en toiletvoorzieningen) is voorzien.

Opgelet: een Mongoolse ger bestaat o.a. uit verschillende soorten doeken. Kinderen of jongeren met een stofallergie treffen best de nodige maatregelen. Gelieve hiermee rekening te houden.
GPS & Parkeren? Je rijdt best met de wagen tot aan de parking van het Bremberg congrescentrum (adres: Bremberg 1). Van daar kan je te voet langs een wandelpad naar het gerdorp. We hebben het pad met pijlen aangegeven.
Post sturen naar ons Gerdorp? Wil je een brief sturen naar je kind terwijl het op vakantie is in ons gerdorp? Stuur het dan naar Bergenstraat 117 en schrijf onder de naam van je kind ook “Koning Kevin Gerdorp”.

—–

Ben je een school, vereniging, particulier, … en wil je een ger graag huren voor een evenement? Dat kan!
Een ger huren kost per week € 500, vermeerderd met de vervoersonkosten voor het brengen en ophalen van de ger aan € 0,3468 (wettelijk tarief).

Interesse? Vraag vrijblijvend meer info.