Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pension Kerjeuzeneus (°2014-2017)

27 juli om 09:00 - 31 juli om 16:00

€85 – €110

Vanwege de maatregelen die we deze zomer nemen tegen het coronavirus zal deze vakantie er licht anders uitzien dan initieel bedoelt. De informatie hieronder is aangepast en geeft weer hoe de vakantie effectief zal doorgaan.

Ben je al eens op bezoek geweest in het rusthuis? Bij oma of opa of gewoon bij iemand die je misschien niet zo goed kent? Je kan er veel geheimpjes vinden! Piep snel even binnen met je hoofd in elke kamer. Wat zou er in dat kastje zitten? Wie staat er op de foto’s? En wie woont daar? Je kan hier ook veel verhalen ontdekken. Dat gebeurt soms per ongeluk, zomaar ineens. Maar wacht eens: er gebeurt iets vreemd in dit rusthuis! We gaan samen op zoek naar alle geheimen die er te vinden zijn en lossen het raadsel op. We kunnen het even vragen aan een meneer. “Kerjeuzeneuzemosterdpot!” zegt hij… we zullen ons best moeten doen om alles te weten te komen! Kom je mee zoeken?

De deelnemers worden een week lang ondergedompeld in een geheimzinnig rusthuis-mysterie. Onze begeleiders kruipen in de rol van rusthuisbewoners en nemen de deelnemers mee in een queesteverhaal dat ze proberen op te lossen. Deze speur-activiteiten worden elke dag afgewisseld met spel- en creatieve activiteiten.

’s Ochtends kunnen kinderen toekomen tussen 8 en 9u., ’s avonds kunnen kinderen opgehaald worden tussen 16 en 17u30.

Gegevens

Begin:
27 juli om 09:00
Einde:
31 juli om 16:00
Kosten:
€85 – €110
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Parcohiecentrum Holsbeek
Sint-Maurusstraat 5
Holsbeek, Vlaams-Brabant 3220 België

Overige informatie

Overnachting?
Nee
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2014, 2015, 2016, 2017
Soort Vakantie
Queestevakantie, Kindervakantie (3-6 jaar), Kindervakanties (3-12)
Maximum deelnemers
24
Inbegrepen in prijs
Deelname aan activiteiten
Formule
Doorlopende vakantie
Nog vrije plaatsen?
Ja