Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Bospatrouille (pasen) (°2009 – 2017) (wachtlijst)

6 april om 08:00 - 9 april om 17:30

29€/dag

Op vrijdag 19 maart werden strengere regels opgelegd voor jeugdactiviteiten in de paasvakantie. Binnen deze regels kan “De Bospatrouille” nog steeds doorgaan. Op maandag 22 maart ontvangen alle ingeschreven deelnemers een mail met meer info over de maatregelen en de manier hoe deze toegepast worden op de vakantie. Meer info over vind je alvast op deze deze pagina . ​

Ik zie … ik zie … wat jij niet ziet en het is een … bos! Aan de rand van het bos staat een groot huis. Een groot huis met als tuin een bos. Soms slaapt het bos, soms is het wakker en weerklinkt er een heel orkest. De uil, de vos, de kevertjes en misschien hier en daar een kabouter doen mee. Wat gebeurt er allemaal in het bos? Veel! Veel dingen die we niet weten. Kom met ons een week spelen in het boshuis en ravotten in het bos. We praten met bomen en ontdekken hun geheimen. We verstoppen ons voor bomenrovers. We maken magische bladbrouwsels. Het bos is ons territorium en wie binnen wil: eerst het boswachtwoord!

Deze vakantie draait helemaal om spelen en ravotten in het bos: bosspelen, verstoppen, brouwen, bricoleren, … Thema: het bos, de inwoners en de stille magie van bomen & natuur.

Voor deze vakantie is het mogelijk om per dag in te schrijven. Je kiest dus zelf welke dagen je naar De Bospatrouille komt. Voor sommige activiteiten worden de deelnemers opgedeeld in kleinere groepen volgens leeftijdscategorie.

’s Ochtends kunnen kinderen toekomen tussen 8 en 9 u. ’s Avonds kunnen kinderen opgehaald worden tussen 16 en 17u30.

Dit evenement is momenteel volzet. Indien u graag op de wachtlijst wenst te staan voor dit initiatief, stuur dan een mailtje naar info@koningkevin.be met de naam, voornaam en de geboortedatum van de deelnemer samen met de de titel van de vakantie en de gekozen dagen.  Dan helpen wij u graag verder.

Gegevens

Begin:
6 april om 08:00
Einde:
9 april om 17:30
Kosten:
29€/dag
Evenement Categorie:
Inschrijven

Overige informatie

Overnachting?
Nee
Periode
Paasvakantie
Geboortejaar
2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017
Soort Vakantie
Spelvakantie, Ontdekvakantie
Maximum deelnemers
40
Adres vakantielocatie
Zavelstraat 78, 3010 Kessel-Lo
Formule
Kies welke dagen je komt
Nog vrije plaatsen?
Wachtlijst
Locatie
Kessel-Lo - De Scheutsite