Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wanderung ipv N⏀RDIK WÆNDER (°2003 – 2007) (wachtlijst)

3 juli om 10:00 - 10 juli om 18:00

€475 – €525

Opgelet, deze vakantie is een alternatief voor ‘Nordik Waender’. Gezien de situatie rond COVID-19 en de bijbehorende maatregelen, is er besloten een vakantie dichter bij huis aan te bieden: Wanderung.

We trekken naar – en door – het pittoreske Duitsland, waar we ons laten verwonderen en verbazen. Gewapend met onze bergbottines ontdekken we delen van het land waar we nog ongerepte (en onbekende) natuur terugvinden. We kajakken op het water, trekken door bossen en bergachtige landschappen, nemen een frisse duik in de rivier of koken we op een houtvuur. Je gelooft het misschien nog niet maar Duitsland is gemaakt voor avontuur. Hier kommen wir!

We vertrekken vanuit het station van Leuven en reizen met de trein naar Duitsland. We trekken door het land en het ontdekken van de prachtige natuur die Duitsland te bieden heeft. Wat natuurlijk niet wilt zeggen dat we niet af en toe even stoppen om een klein dorpje of interessante stad te ontdekken.

Bij een trekvakantie ligt de focus op samen in groep onderweg zijn. We slapen soms avontuurlijk in tenten en op matjes, soms ook lekker comfortabel in een warm bed. De locaties blijven een verrassing tot de dag zelf!

Gegevens

Begin:
3 juli om 10:00
Einde:
10 juli om 18:00
Kosten:
€475 – €525
Evenement Categorie:
Inschrijven

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2003, 2004, 2005, 2006, 2007
Soort Vakantie
Trekvakantie, Buitenlandvakantie
Maximum deelnemers
30
Adres vakantielocatie
Buitenland
Formule
Doorlopende vakantie
Nog vrije plaatsen?
Wachtlijst
Locatie
Trekvakantie