Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Speelkasteel

22 juli om 09:30 - 2 augustus om 17:00

€39

 

Twee weken lang toveren wij ons gele kasteel om tot één groot speelkasteel. Achter elke hoek schuilt een nieuwe verrassing, kom maar op ontdekking! Je beleeft elke dag een nieuw avontuur, samen met de andere kinderen of gewoon even rustig in je eentje. Je kiest zelf of je kliedert met verf of klei en kleine kunstwerkjes maakt of je met honderden houten blokjes bouwt of een duik neemt in koffers vol verkleedkleren. Je kan ravotten in het park rond het kasteel, forten bouwen en in bomen klimmen, … Er is voor iedereen iets! Kan je zelf nog een spel bedenken waar wij niet aan dachten, kom op, spelen maar!

 

Tijdens ‘Open Speelkasteel’ ligt de nadruk op spel en spelplezier op maat van elke deelnemer. Het kasteel staat open voor alle kinderen. Ze mogen kiezen met wat, met wie en hoelang ze iets spelen. Onze begeleiders bereiden activiteiten voor en kleden hoekjes in volgens het principe van begeleid vrij spel, maar hebben extra aandacht voor impulsen die van de deelnemers komen. Er zijn voldoende begeleiders zodat er in groep gespeeld kan worden, maar ook apart met een vriendje of zelfs alleen. Vooraf kan je aangeven welke dagen jouw kind naar het kasteel komt. Dagen overslaan is geen probleem. Ouders die dat wensen kunnen ‘s avonds, vanaf 17.30 u., mee-eten in het kasteel. Om praktische redenen vragen we om dit vooraf te reserveren.

’s Ochtends kunnen kinderen toekomen tussen 8.30 en 9.30 u., ’s avonds kunnen kinderen opgehaald worden tussen 17 en 17.30 u. 

Opgelet: deze vakantie is exclusief het weekend van za 27 en zo 28 juli.

De vermelde prijs geldt per dag.

Gegevens

Begin:
22 juli om 09:30
Einde:
2 augustus om 17:00
Kosten:
€39
Evenement Categorie:
Inschrijven

Locatie

Kasteel Heiberg, Leuven
Kapellekensweg 2
Kessel-Lo, Vlaams-Brabant 3010
+ Google Maps
Telefoon:
016 350 550
Website:
www.koningkevin.be/verblijfscentrum

Overige informatie

Overnachting?
Nee
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013
Soort Vakantie
Spelvakantie, Ontdekvakantie
Maximum deelnemers
45
Inbegrepen in prijs
Maaltijden, Deelname aan activiteiten
Formule
Kies welke dagen je komt, Mee-eten (ouders)