Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Play: The Battle (zomer 2021, juli)

26 juli 2021 om 10:00 - 30 juli 2021 om 14:00

€95 – €140

Tijdens ‘Play: The Battle’ duiken we 5 dagen onder in ons underground hoofdkwartier voor een ervaring die nog lang zal nazinderen.

In teams krijg je een aantal uitdagende en vernieuwende spelen voorgeschoteld, waarin jullie de strijd met elkaar aangaan. Samen met je teamgenoten leef je een week lang samen. Maak de juiste strategische beslissingen, breng verschillende  missies tot een goed einde en ga tot het uiterste om de eindwinst binnen te halen. Soms zal je allianties moeten smeden met andere teams, teamgenoten afvaardigen en onderhandelen. Bij winst kan elk spel je als team een stevig voordeel opleveren voor de eind-missie: het eigen ‘spel’ dat je team ontwikkelt waarin de andere teams het tegen elkaar moeten opnemen.

Elk spel dat je speelt vertrekt vanuit een specifieke invalshoek en laat je op een andere manier de wereld van Spel ontdekken en ervaren

Let the battle begin!

WAT?

Dit is een cursus om niet snel te vergeten en die je klaarstoomt om grote spelen op jouw eigen speelplein, jeugdbeweging of, vakantie-organisatie… naar een hoger niveau te tillen.

Je hebt een basiscursus animator achter de rug bij Koning Kevin of een andere organisatie, maar je wil je verder verdiepen in de wereld van spel. Bij Play: The Battle word je volledig ervaringsgericht ondergedompeld in een wereld gevuld met unieke spelervaringen. Je speelt zelf verschillende grote spelen en krijgt de nodige achtergrondinfo over hoe deze tot stand komen en welke spel-inzichten en spel-theorieën hierbij gebruikt worden. 

Op het einde van deze vijfdaagse steek je als team zelf een missie in elkaar voor de andere teams. Daarbij gebruik je de elementen die je verzameld hebt doorheen de verschillende spelen (vb. extra grondgebied, materialen, technologische uitrusting…) en pas je de nieuwe spelinzichten toe.

VOOR WIE?

Iedereen die net (of al enkele jaren geleden) de basiscursus animator volgde bij Koning Kevin of een andere (jeugd)organisatie kan ‘Play: The Battle’ volgen. 

INDIVIDUEEL OF IN TEAMVERBAND?

‘Play: The Battle’ wordt gespeeld in Teams van 3 tot 5 personen. Je kan je inschrijven als groep of individueel :

  • Schrijf je je in als individu? Dan word je voor aanvang van de cursus in een groep ingedeeld en leer je jouw teamgenoten op de cursus kennen. Voor deze kennismaking is voldoende aandacht en ruimte voorzien tijdens de cursus.
  • Schrijven jullie je in als groep? Dan zijn jullie minstens met 3 en maximaal  met 5 personen. Jullie kiezen samen een groepsnaam en zullen tijdens deze cursus een team vormen. Let wel: elk  groepslid dient zich nog altijd apart in te schrijven en vermeldt duidelijk bij inschrijving (in het veld: opmerkingen) jullie groepsnaam.

Uiteraard betekent dit niet dat je gedurende deze cursus enkel en alleen de deelnemers van je eigen team leert kennen. Tijdens de spelen zal de cross-over tussen de verschillende teams vaak centraal staan. Maar ook tussen de spelen door zal er ruimte genoeg zijn om alle deelnemers te leren kennen. Laat je dus zeker niet tegenhouden om je individueel in te schrijven.

Volg hier het Facebookevent!

Gegevens

Begin:
26 juli 2021 om 10:00
Einde:
30 juli 2021 om 14:00
Kosten:
€95 – €140
Evenement Categorie:
Inschrijven

Overige informatie

Overnachting?
Ja
Inhoud
Spel
Met attest?
Nee
Periode
Zomervakantie
Geboortejaar
1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006
Maximum deelnemers
20
Adres vakantielocatie
Donderheide 3, 2850 Lier
Nog vrije plaatsen?
Ja
Locatie
Lier - Fort Koningshooikt
Welk soort vorming?
Play: The Battle