Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD – Spelbreker (Leuven / °2000-2005)

2 november om 14:00 - 6 november om 17:00

7€/namiddag

GEANNULEERD – De nieuwe maatregelen mbt tot COVID-19 die gelden voor het jeugdwerk verbieden alle activiteiten voor +12 in de herfstvakantie. Dit heeft als gevolgd dat de geplande cursussen in de herfstvakantie geannuleerd worden. Deelnemers die reeds ingeschreven waren hebben hier meer informatie over ontvangen via mail. 

Een week lang spelen we elke namiddag een stadsspel in het centrum van Leuven. In elk spel dat we spelen schuilt er een valsspeler, een mol of toch iets waardoor het spel niet is wat het lijkt. Wie heeft er een geheime opdracht? Is het één iemand? Zijn het er vier? Speelt iedereen eigenlijk vals? Speel zoals je nog nooit gespeeld hebt en doorbreek de spelbreker!

Op ‘Spelbreker’ kies je zelf of je elke namiddag komt meespelen of je gewoon eens 1x komt meedoen. De spelen worden zo gemaakt dat je elke dag opnieuw kan instappen. Er wordt bij aanvang van elke dag even de tijd genomen om je mede-spelers-van-de-dag beter te leren kennen. 

Gegevens

Begin:
2 november om 14:00
Einde:
6 november om 17:00
Kosten:
7€/namiddag
Evenement Categorieën:
,
Inschrijven

Overige informatie

Overnachting?
Nee
Inhoud
Spel
Periode
Herfstvakantie
Soort Vakantie
Spelvakantie
Maximum deelnemers
36
Inbegrepen in prijs
Deelname aan activiteiten
Formule
Kies welke dagen je komt
Nog vrije plaatsen?
Ja
Locatie
Stad Leuven. We spreken elke dag af aan het Martelarenplaan, aan het station van Leuven. Hier zal een grote Koning Kevin-vlag hangen.