Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Upgrade: “Stratego in de Supermarkt” (feb)

27 februari om 14:00 - 17:00

€10

We leven in een maatschappij die ons continu prikkelt en uitdaagt. Zo kom je op één dag tijd op tientallen locaties waar je honderd verschillende handelingen doet. Elke plaats biedt zo kansen om tot verrassende en vernieuwende spelvormen te komen. We overstijgen Vergeet even de standaard bos- en pleinspelen. Wij trekken naar plaatsen waar het dagdagelijkse leven in volle gang is. Met de bril van een ‘game-designer’ gaan we naar de supermarkt, nemen we de trein of bezoeken we een willekeurige wetenschapsconferentie. De wereld is onze speeltuin en wij zijn er klaar voor!

WAT?

Tijdens upgrade ‘Stratego in de Supermarkt’ spelen we eerst een groot spel op een alledaagse, bruisende, maar niet-evidente spel-locatie. (bv. Supermarkt, winkelcentrum, treinstation,…). Tijdens het spel ervaren we zelf welke extra dimensies deze locaties toevoegen en hoe dit het spel vergroot. Na afloop van het spel staan we nog even stil bij de do’s en dont’s van dit soort spelen en hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan.

UPGRADE?
Een UPGRADE is een vormingsmoment van enkele uren waarin we jou (als begeleider van kinderen en jongeren) willen versterken. Een ge-upgrade begeleider dus. 

Bij elke UPGRADE gaan we samen aan de slag rond een bepaald thema. Dit met als doel je te inspireren, te laten groeien of gewoon je kennis nog eens bij te schaven. Alles gebeurt onder begeleiding van instructeurs met ervaring binnen het thema. Zij gaan op een zeer interactieve manier te werk, waarbij je vooral zelf aan de slag zal gaan.

UPGRADE staat open voor iedereen die met kinderen en jongeren werkt én interesse heeft in het thema. Onze UPGRADES zijn bijzonder interessant voor animatoren, maar je hoeft geen animatorcursus te hebben gevolgd of ervaring kunnen voorleggen om deel te nemen. 

Volg hier het Facebookevent!

 

Gegevens

Datum:
27 februari
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Inschrijven

Overige informatie

Overnachting?
Nee
Inhoud
Spel
Met attest?
Nee
Periode
Weekend
Maximum deelnemers
15
Nog vrije plaatsen?
Ja
Welk soort vorming?
Upgrade