Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Basiscursus animator (zomervakantie, juli)

5 juli om 11:00 - 10 juli om 16:00

€ 200 – € 240

Word animator in het jeugdwerk

Kopje onder in de wereld van een animator!  Je ontdekt wat voor spelen er bestaan en hoe je spelen vernieuwend maakt.  Je krijgt een flinke brok creatieve activiteiten voor de kiezen – dansen, theater, muziek en beeldende kunst.  Je leert hoe je op een speelse maar verantwoordelijke manier omgaat met kinderen en jongeren. Een intensieve week vol vrolijke activiteiten. Niet te veel theorie, maar handen uit de mouwen en spelen!

 

WAT

Een intensieve zesdaagse opleiding waarbij je al doende leert. Geen broeken aan banken slijten maar handen uit de mouwen en spelen. Je krijgt een pak ervaring mee over hoe je met kinderen omgaat, speelt, danst, muziek maakt, toneel doet, beeldend aan de slag gaat en hoe je kleine conflicten oplost.

 

VOOR WIE

Je kan de basiscursus volgen vanaf de dag dat je 15 jaar wordt.

 

ANIMATORATTEST

Als je naast je cursus 50 uur stage loopt als animator en je nadien je stageboekje opstuurt voor evaluatie, dan ontvang je na een positieve evaluatie jouw attest ‘Animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door de Vlaamse overheid.

Je stage loop je in je jeugdbeweging, op een plaatselijk speelplein, bij Koning Kevin of elders. Hoe het traject verloopt, lees je hier.

 

Volg hier ons Facebookevent!

Gegevens

Begin:
5 juli om 11:00
Einde:
10 juli om 16:00
Kosten:
€ 200 – € 240
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Inschrijven

Locatie

Hanenbos – Dworp
Lotsesteenweg 103
Dworp, 1653

Overige informatie

Inhoud
Speelse Kunsteducatie, Spel, Begeleiderhouding, Basiscursus Animator
Met attest?
Ja
Periode
Zomervakantie
Maximum deelnemers
44
Nog vrije plaatsen?
Ja