Grondplan

Gelijkvloerse verdieping

Keuken (1) – Heiberg beschikt over een comfortabele en goed uitgeruste keuken. Er is kookmateriaal voorhanden voor 50 personen.

Inkomhal (2) – Deze hal is ongeveer 5 meter op 5 meter. In deze ruimte staat een kapstok en één schoenenkast.

Traphal (3) – In de traphal zijn er twee toiletten met elk een wasbak beschikbaar.

Activiteitenruimte (4) – Deze ruimte is 9 op 5,5 meter groot en schikt als eet-, werk- of activiteitenruimte. Er zijn tafels en stoelen aanwezig voor 44 personen.

Polyvalente zaal (5) – De polyvalente zaal is 5 op 14 meter.

Activiteitenruimte (6) – Deze ruimte is 5 op 5 meter groot en kan gebruikt worden als activiteitenruimte.

Zithoek (7) – Deze gezellige ruimte is 3,5 op 5 meter groot en voorzien van zeteltjes en een salontafel.

Sorteercentrum (8) – Hier kan je al je afval tijdens je verblijf sorteren. We sorteren PMD, GFT, Gemengd Plastic (roze zak) en Restafval.

Eerste verdieping

Activiteitenruimte (1) – Deze kleine ruimte in de overloop naar de slaapkamers kan gebruikt worden als activiteitenruimte.

Kantoren (2) – Dit deel van de eerste verdieping vormt het secretariaat van Koning Kevin. Deze ruimtes zijn niet toegankelijk voor huurders. In de week tijdens de kantooruren, kan je er terecht voor vragen.

Slaapkamer (3) – Deze ruime slaapkamer is voorzien van 2 stapelbedden voor 4 personen en 2 kasten. Dit is de grootste kamer waar eventueel nog een (zelf mee te nemen) kinderbedje bij geplaatst kan worden.

Douches (4) – Er zijn 5 douches en twee wasbakken voorzien gescheiden in twee ruimtes.

Slaapkamer (5) – Deze tweede vrij grote kamer is voorzien van 2 stapelbedden voor 4 personen en 1 kast.

Slaapgang 1 (6) – Deze slaapgang bestaat uit 4 kamers met 2 stapelbedden voor 4 personen en 1 kamer met 1 stapelbed voor 2 personen. Per kamer is er een wasbak voorzien. De slaapgang heeft 2 toiletten.

Tweede verdieping

Slaapgang 2 (1) – Via Slaapgang 1 op de eerste verdieping kom je met de trap op Slaapgang 2 terecht. Deze slaapgang is voorzien van 5 kamers voor twee personen en 2 kamers voor vier personen. Ook op deze slaapgang vind je 2 toiletten.